Gå till innehåll

Garrett Wang: "Jag är inte längre skådespelare"


Nyhet

Rekommenderade inlägg

Garrett Wang (Harry Kim) har lagt skådespelarkarriären bakom sig.

-Hollywood har historiskt sett styrts av icke-kreativa "affärsmän" som är rädda. Min avsky för Hollywoodpolitik har faktiskt fått mig att lämna branschen, skriver han på Goddardgroup.com.

I dag bor han inte längre i Los Angels, utan i Las Vegas. Vad han gör där framkommer dock inte.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Första gästen på scen var Garret Wang. Han var en riktig hejare på att immitera olika trekstjärnor. Mest skratt fick hans "George Takei" och tydligen säger han "Oh my" mycket och publiken kiknade av skratt. Wang berättade att han numer är bosatt i Las Vegas och driver Cosmic Tees som specialiserar sig på roliga tröjor. Givetvis hade han på sig en tröja från sitt bolag med trycket "By the Power of DeLancie" (från HeMan By the Power of Greyskull). Tydligen har uttrycket myntats på ett Star Trek convention och bringat tur till de som åkallat DeLancie.
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Den första Star Trek-drömmen jag erinra mig om hade jag i natt. Jag träffade Garett Wang i mitt vardagsrum när jag låg på soffan. Jag frågade honom om hans t-shirtföretag. Han förstod först inte vad jag sa, så jag fick upprepa mig flera gånger. När han väl förstod skrattade han och sa att han hade skämtat om att han drev ett sådant företag, sedan lämnade han rummet :D

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...