Gå till innehåll

Star Trek Continues ser sig i spegeln, Star Trek: Axanar får två nya skådespelare, m.m.


Nyhet

Rekommenderade inlägg

BildSedan har vi Tony Todd, som är känd för flera roller i olika Star Trek-serier, framför allt som Worfs broder Kurn, och även en äldre Jake Sisko i det berömda Deep Space Nine-avsnittet The Visitor.

 

Liksom kollegan J.G. Hertzler verkar han dock ha lämnat det Klingonska Imperiet bakom sig, för i Star Trek: Axanar kommer han att slåss för Stjärnflottan som amiral Ramirez.

 

 

 

Samtidigt fortsätter arbetet på Star Trek: Renegades, och tidigare idag meddelade de via sin Facebook-sidan att de har "låst" filmen, vilket innebär att klippningen är färdig så att de kan fokusera på att lägga till specialeffekter, musik och övrigt ljud.

 

BildDen planerade fanserien Star Trek Begins har inga stora namn att förlita sig på, men produktionen rullar på för fullt, med planer på att släppa pilotavsnittet Perish Discretion senare i år.

 

Produktionen deltog nyligen i kampanjen Slates for Sarah och uppkallade en klappa efter Sarah Jones, en kameraassistent som avled i februari efter att hon blivit påkörd av ett godståg under en pågående inspelning (flera andra medlemmar av produktionen skadades också).

 

 

 

Sist men inte minst så är den omtyckta radiodramaserien Star Trek: The Continuing Mission på väg tillbaka efter flera års uppehåll. Nästa avsnitt heter Cathedral In The Void och ska släppas i maj.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...