Gå till innehåll

Stockholm Trekkers med på P4 Stockholm


Nyhet

Rekommenderade inlägg

Stockholm Trekkers och Star Trek behandlades i hela 6½ minut i dagens upplaga av P4 Stockholms program Med Peder Gustafsson och Josefin Sundström.

 

Om ni lyssnar här vid 41:30 så får du höra en hel del om Stockholm Trekkers trekdagar och lite annat. Tydligen var detta en helt oväntad uppmärksamhet om man skall lyssna till vad Ulf i föreningens styrelse har sagt. Kunskapen om Star Trek var väl rätt så låg hos en del av programledarna, men programpunkten var i det största hela mycket positiv. 

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Kul!

Ja, de var väl inga Star Trek-experter direkt, men det är väl kanske lite att ha för höga förväntningar. Blev lite överrumplad när de uttalade Ménage à Troi som "ménage à trois"; det är ju viss skillnad får man väl ändå påstå ;)

Kul med berättelsen om "vem som står i köket"; intressant att höra att Star Trek ändå har haft en viss kulturell genomsyrning här i Sverige. Det är väl någonting man kanske inte märker av så ofta här.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...