Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Trek-nyheter 081110

  • Denna video visar hur Jeremiah, en röstande trekker i USA, går till det amerikanska presidentvalet iklädd sin Star Trek-kostym. Förvånansvärt få visar faktiskt någon reaktion på hans beklädnad.
  • GeekDad räknar upp 5 bevis på att den tillträdande presidenten i USA, Barack Obama, är en nörd. Bland annat har Obama sagt att han växte upp med Star Trek och att han tror på den yttersta gränsen (eng. final frontier). En i presidentens närmaste grupp har givit den vulcanska saluten när han mötte Leonard Nimoy nyligen och GeekDad konstaterar att Obama är det bästa exemplet på en president som står för IDIC (eng. infinitie diversions in infinite combinations). (+)
  • Om vi fortsätter tanken med Star Trek och politiken så har vänsterorganisationen Open Left presenterat socialistiska tendenser, om ni är intresserade, titta på länken. (+)
  • ’u’ (klingonska för universell) är en opera som framförs nästan helt på klingonska i New York just nu, rapporterar New Tork Times. Operan skapades av holländaren Floris Schönfeld och har tidigare spelats upp i Holland. Ni kan se YouTube-klipp därifrån på KTResearchEnsemble. (+)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

  • 29:e juli -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter