Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

JJ Abrams hoppar av Star Trek 12 för Star Wars-projekt

JJ Abrams är inte längre Star Trek 12:s regissör eller producent, skriver Deadline.com. I stället ska han arbeta med att utveckla George Lucas nya Star Wars tv-serie.

-Det känns tråkigt att lämna Star Trek, men Star Wars är min första kärlek, säger han i en kort kommentar.

 

-Det är en dröm som går i uppfyllelse. Nu får jag leka och skapa i mitt favorituniversum, fortsätter han.

 

Han anser dock att det ska bli skönt att slippa de trekkers som har ogillat att han är ett stort Star Wars-fan, en så kallad Warsie.

-De flesta trekkers är smarta och intelligenta, men det finns en liten grupp galningar som hänger på forum och twitter som enbart kommer med bitska och elaka kommentarer. Jag kan hantera det, men det är mycket jobbigt för mina barn att läsa allt näthat riktat mot mig.

 

Arbetet med den nya Star Wars-serien har tidigare legat nere på grund av för höga produktionskostnader, men nya specialeffekter och det faktum att det redan finns flera färdiga manus har inneburit att Lucasfilm nu åter satsar på projektet. Men när den ska börja sändas är fortfarande oklart.

 

Paramount har inte ännu utsett en ny regissör för Star Trek 12. Men i Hollywood ryktas det att Michael Bay och Jonathan Frakes ligger bäst till.


Aprilskämt

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter