Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek i rubrikerna 5 april 2012

  • Leonard Nimoy gjorde i förra veckan en röstcameo i komediserien Big Bang Theory, vilket sägs vara hans sista framträdande över huvud taget i något sammanhang. William Shatner tror dock att det är osant och skriver på Twitter: "It's National Tell A Lie Day: @TheRealNimoy is REALLY going to retire! MBB" (+)
  • Star Trek 12:s manusförfattare Alex Kurtzman arbetar just nu med att marknadsföra filmen People Like Us, skriver Trekmovie.com. Filmen är hans debut som regissör. En trailer går att se här. Filmen är en dramafilm som Kurtzman har skrivit med sin ständiga manusförfattarpartner Roberto Orci samt Jody Lambert. I huvudrollerna ser vi Chris Pine, Olivia Wilde och Michelle Pfeiffer. People Like Us har amerikansk premiär den 29 juni, vilket ironiskt nog är det datum som Star Trek 12 skulle ha haft. (+)
  • Alex Kurtzman berättade också igår för Movieweb.com att "mållinjen för inspelningen är nära" och att "arbetet går strålande" för Star Trek 12.  Till Mtv.com sa han att det fortfarande kommer att finnas konflikter inom besättningen: "... utmaningen är att du inte vill hoppa så långt fram och anta att bara därför de kom samman så är de alla bekväma med varandra. De arbetar fortfarande på att bli den besättningen vi minns från serien. Varje god uppföljare handlar om utmaningen en grupp möter för att bli ett fungerande lag, och jag tror att den utmaningen i den här filmen förhoppningsvis blir fantastisk". (+)
  • Kurtzman har också idel lovord för Benedict Cumberbatch, som ryktas spela filmens skurk: "Han är otrolig. Hans skådespelarträning är fantastisk och han är magnetisk, han är verkligen underbar att titta på." (+)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter