Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Mark Hamill: "Återvänd till rötterna i nästa Star Wars-film"

Mark Hamill vill att nästa Star Wars-film ska vara mer som den första trilogin.

-Jag har sagt till George att jag vill gå tillbaka till ursprunget, på det sättet att våra filmer var mer lättsamma och humoristiska, säger han till ET Online.

 

Han vill också ha mindre datoreffekter.

-Jag är gammaldags. Jag tycker att om du har för mycket CGI så ser det ut som ett gigantiskt tv-spel och det är synd. Om de lyssnar på mig så föreslår jag: "Gör det lättsamt och mer retro visuellt sett".

 

Hamill sitter nu i samtal med Lucasfilm, tillsammans med rollbesättningen från de tre första filmerna, för att medverka i nästa film, men inget är klart ännu.

-George [Lucas] ville veta om vi är intresserade. Han sa att om vi inte vill göra det så skulle man inte hitta nya skådespelare för våra figurer. I stället skulle man stryka dem. Jag kan berätta direkt att vi inte har skrivit på några kontrakt.

 

Hamill, som numera är över sextio år, vet inget om handlingen. Han tror dock att Luke Skywalkers roll liknar Obi Wans.

-Jag antar att dessa filmerna handlar om våra barn. Så jag kommer nog att vara ungefär som Obi Wan. När vi gjorde originaltrilogin och jag fick veta att Leia var min syster så tänkte jag: "Jag kommer nog bli som Sir Alec Guinness. Jag kommer att vara en ensam, gammal enstöring som bor i en ökenigloo med några robotar."

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter