Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Sofia Boutella får huvudroll i Star Trek XIII

sofia_boutella_150411.jpg

Tidigare i år har vi kunnat se henne i actionkomedin Kingsman: The Secret Service som den svärdbenta yrkesmördaren tillika personliga assistenten Gazelle. Nu träder dansaren, OS-gymnasten och skådespelerskan Sofia Boutella ut på det sista gränslandet, enligt uppgifter från Deadline.com.

 

Sofia Boutella föddes i Algeriet år 1982, och började träna klassisk dans redan vid fem års ålder. När hon var tio år gammal flyttade familjen till Frankrike, där hon gick över till rytmisk gymnastik. Hon upptäckte att hon hade en riktig fallenhet för idrottsformen, och vid arton års ålder kom hon med i franska OS-laget. Vid det laget hade hon även tagit sina första steg in i musikens värld, där hon deltog i ett antal musikvideor och var med i den framgångsrika dansgruppen Vagabond Crew.

 

Från 2005 och framåt var hon delaktig i ett antal välkända musikvideor, exempelvis Hung Up och Sorry av Madonna, samt SOS av Rihanna. År 2011 kanaliserade hon Michael Jackson i musikvideon till Hollywood Tonight, som var en del av det postuma albumet Michael. Under den perioden var hon också varit en viktig del av PR-kampanjen Nike Women, där hon bland annat haft kapplöpning med Zlatan.

 

 

Än så länge vet vi inte riktigt vad för sorts roll Boutella kommer att ha i Star Trek XIII, men enligt Deadlines källor rör det sig om en av huvudrollerna.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter