Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek Beyond har haft sin första visning i Australien

australien_gobeyond_160707.jpg

Vi i Sverige blir bland de första i världen som får se Star Trek Beyond när filmen har premiär den 20 juli, men några lyckliga få har redan fått besöka filmens första visning i Australien. (bild via @TheIrisAU på Twitter)

 

Regissören Justin Lin var på plats när Star Trek Beyond hade sin första visning på Hoyts Entertainment Quarter, tillsammans med skådespelarna John Cho, Karl Urban, Zachary Quinto och Chris Pine igår natt. TrekZone hade planerat att livestreama hela evenemanget, men de fick tyvärr en del problem med tekniken, så de livetwittrade hela kvällen istället.

 

 

Många av skådespelarna har nämnt att deras PR-turné kommer att fokusera på att hedra den bortgångne Anton Yelchin, och den här kvällen var inget undantag. I en spoiler-fylld intervju med News.com.au beskrev Karl Urban visningen som väldigt bitterljuv.

 

"Det är helt förödande att förlora en medlem i familjen; det känns som att detta borde vara en tid för att fira, inte bara filmen utan även honom, hans underbara talang och den underbara människa han var. Jag finner det väldigt svårt att prata om honom i dåtid; det är väldigt rått och smärtsamt."

 

 

 

Det verkar som att besökarna fick instruktioner om att inte släppa några recensioner förrän den 21 juli, men filmen verkar ha fått ett varmt mottagande.

 

 

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter