Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek: New Voyages

Star Trek New Voyages är en miniserie producerad av fansen som baseras på TOS. Serien ska ta vid där TOS slutade, vi ska alltså få se Kirk och de övriga på Enterprise NCC 1701, och deras äventyr fortsätter i vad som skulle kunna ha varit en fjärde säsong. Även om serien ska handla om Kirk och originalbesättningen så spelas rollerna av förklariga skäl av andra skådespelare. Skådespelarna blir inte tillsatta för sin likhet med originalskådisen, de är inte ute efter att skapa en parodi utan vill behålla känslan i Rodenberrys originalserie. De nya skådespelarna ska påminna oss om våra gamla hjältar men ändå kunna tillföra något nytt till rollen.
Avsnitten som skapas i den här miniserien kommer att finnas för fri nedladdning på internet, enligt New Voyages hemsida.

Det intressanta är att även om detta projekt inte över huvud taget har något att göra med Paramount utan bara är fanproducerat, så har det nu börjat dra välkända Star Trekveteraner som medarbetare. Rutinerade manusförfattare som D.C. Fontana (TOS) och Jack Trevino och Ethan Calk (DS9) ska vara med och skriva avsnitt som planeras att släppas 2006. Eugene Rodenberry (Genes son) är konsulterande producent. Och nu har också Walter Koenig gått med på att spela sin gamla paradroll Chekov i ett kommande avsnitt.

Det kanske är något för ledsna Star Trekfans i väntan på nästa officiella serie??

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter