Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Karemmer

Karemmer
Hemplanet: Karemma

Karemmerna kommer från deltakvadranten och är allierade med Dominionen. De hade sina första kontakter med alfakvadranten när ferengerna under 2370 började handla tulabärsvin från dem. (Rules of Acquisition)

 

Under år 2371 så träffade representanter från federationen karemmernas förste minister Ornithar i ett försök att kontakta grundarna. Ornithar erkände att den enda kontakt de hade haft med grundarna var genom deras representanter, vorterna. Det han kunde hjälpa till med var att visa Defiant och dess besättning till Callion VII, dit karemmerna hade fått instruktioner att skicka alla förfrågningar. (The Search, del I)

 

Karemmerna började året där på att ha affärer med federationen och exportera varor som karemmansk ull. Ferengerna agerade mellanhänder i dessa affärer och såg sin möjlighet att kräva väldigt höga påhittade skatter och tullavgifter från karemmerna.

Under år 2372 träffade ett karemmanskt skepp, kommenderat av Hanok, Defiant för att diskutera deras klagomål på dessa höga avgifter, men de blev genskjutna av två jem'hadariska attackskepp. Alla fyra skeppen begav sig ner i en gasjätte och där lyckades Defiant besegra de jem'hadariska attackskeppen och rädda det karemmanska skeppet. (Starship Down)

Text markerad med denna färg är ej kanon
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter