Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning
Orioner
Hemplanet: Orion

Orionerna känns igen på sin distinkta gröna hudfärg. Orionska män är oftast flintskalliga och är även normalt längre och mer muskulösa än en vanlig humanoid. De orionska kvinnorna är kända för sin lust och att vara väldigt vackra. Det är inte många män som kan motstå den orianska slavinnans dans. Kvinnornas kroppar producerar ett starkt feromon som gör att män av andra arter blir besatta av dem, detta går tillslut så långt att männen tappar all omdömesförmåga och får illusioner.

 

2100-talet

De vistas ofta i ett område som kallas för "Badlands", ett område mellan Orion och det klingonska imperiet. Där attackerar de skepp för att få slavar till sin slavhandel. De orionska männen säljer även sina kvinnor som slavar, men år 2154 så upptäckte Stjärnflottan att det egentligen är kvinnorna som styr männen i Orionsyndikatet. Kvinnorna maskerade sig som slavar så att de kunde infiltrera andra skepp.

 

3100-talet

I slutet av 3100-talet har orionerna, till följd av den stora galaktiska Branden på 3060-talet, slagit sig samman med andorierna och tillsammans bildat ett handelssamhälle som kallas Smaragdkedjan. (Die Trying)

Informationen om denna art kommer från två eller flera serier och/eller filmer.
Text markerad med denna färg är ej kanon

Orionsk slavkvinna (ENT: Bound)

 

Orion (TAS: The Pirates of Orion)

 

Avsnitt:

ENT: Borderland, Bound

TOS: The Cage, The Menagerie, del II, Whom Gods Destroy

TAS: Yesteryear, The Time Trap, The Pirates of Orion

DSC: Säsong 3

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter