Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: EnterpriseSäsong 1

1.3 - Fight or Flight

Uppdragsdatum: 6:e maj 2151
Sändes (US): 2001-10-03
Sändes (SE): 2003-05-15
6.2 /10
  10   9   8   7   6   5   4   3   2   1

Sammanfattning

Efter två veckor på resa för att "utforska nya världar" börjar besättningen bli smått otålig i väntan på att få möta nya civilisationer, att få göra den första kontakten. Kommendör Archer hör ett pipande ljud i sitt rum, Reed testar vapensystemen på ett asteroidbälte, Sato försöker hålla en utomjordisk mask vid liv, etc. När T'Pol upptäcker ett rymdskepp som verkar flyta okontrollerat i rymden, tar kommendör Archer med sig några i besättningen för att undersöka vad som hänt. Inget kunde förbereda dem på vad de hittar...

 

Arter: axanarer, [okända]

Jeff Rickets som kommendör

Efrain Figueroa som Översättningsrösten

Regissör: Allan Kroeker

Skriven av: Rick Berman & Brannon Braga

Recension

Av: Shran, 2012-09-18
Betyg: 5
Ett rätt skapligt avsnitt men det där lilla extra saknas i min mening. Det mer intressanta i avsnittet är väl den fortsatta utvecklingen av karaktärerna. Andra bra saker är mer åt det visuella hållet. Jag gillar att man får se besättningens läckra "space and environmental suits" som har en fin design. Det är även intressant att se hur NX-01 vapensystem fungerar, eller inte fungerar kanske man ska säga. Väldigt primitivt jämfört med dom andra serierna men det är ju så det ska vara.

Det där stora skeppet som dyker upp i avsnittet och känns så där äckligt överlägset till en början. är rätt förutsägbart. Men jag gillar designen på skeppet samt att dom bara kör en "bio-scan" på Enterprise besättning och sedan inte svarar mer på deras anrop.

Betyg

6.2
77 besökare har betygsatt detta avsnitt.
Ditt betyg:

Text markerad med denna färg är ej kanon
Fight or Flight
Fight or Flight
Fight or Flight
Fight or Flight
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter