Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: EnterpriseSäsong 2

2.17 - Canamar

Uppdragsdatum: Okänt
Sändes (US): 2003-02-26
Sändes (SE): 2004-07-20
6.3 /10
  10   9   8   7   6   5   4   3   2   1

Sammanfattning

Archer och Trip är på väg tillbaka till Enterprise när de tas tillfånga av myndigheter på planeten de just lämnat, Enolia. De förs ombord på en fångtransport som ska ta dem till en straffarbetesplanet, Canamar.

T'Pol vet naturligtvis att det hela är ett misstag, så hon kontaktar myndigheterna på Enolia och de arrangerar så att Enterprise kan möta upp med transporten och hämta sin kapten och maskinist. Men mötet hinner inte äga rum förens en av de andra fångarna på transporten gör uppror och tar över kontrollen över transporten ...

 

Arter: enolier, nausicaaner

Mark Rolston som Kuroda

Sean Whalen som Zoumas

Michael McGrady som nausicaan

Holmes Osborne som enoliansk företrädare

Brian Morri som enoliansk vakt

John Hansen som fånge 1

Regi: Allan Kroeker

Manus av: John Shiban

Recension

Av: Shran, 2012-10-11
Betyg: 5
Enterprise finner en av sina egna skyttlar övergiven och både Archer och Trip saknas. Det visar sig att dom har blivit tillfångatagna och bortförda, nu på väg till Canamar, en fängelsekoloni. Med på detta skepp finns även Kuroda och Nausicaan som är allt annat än intresserade av att låta sig fängslas. Precis när Enterprise har varit i kontakt med Enolians och fått bekfäftat att det hela är ett enda stort misstag och att både Trip och Archer är oskyldiga så beslutar sig Kuroda och Nausicaan för ett litet uppror och drar i det med sig Archer. Ett rätt standardiserat avsnitt där man får vad man förväntar sig och det bjuds inte direkt på några överraskningar.

Betyg

6.3
43 besökare har betygsatt detta avsnitt.
Ditt betyg:

Text markerad med denna färg är ej kanon
Canamar
Canamar
Canamar
Canamar
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter