Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: EnterpriseSäsong 2

2.23 - Regeneration

Uppdragsdatum: 1:a mars 2153
Sändes (US): 2003-05-07
Sändes (SE): 2004-08-10
8.8 /10
  10   9   8   7   6   5   4   3   2   1

Sammanfattning

Ett forskningsteam hittar spillror av ett utomjordiskt skepp på Antarktis, nedfrusen i en glaciär med två cybernetiska utomjordingar. Forskarna tar dessa till deras forskningsstation och de tinas upp för att undersökas närmare, men när deras kroppar har tinats upp så vaknar något till liv inom dem och de assimilerar forskarna och deras skepp. Enterprise skickas för att undersöka denna händelse och informeras kort därefter om att ett tarkaleanskt skepp har anfallits av några okända utomjordingar.

Arter: borg, tarkaleaner
Chris Wynne som Dr. Moninger
Bonita Friedericy som Rooney
John Short som Drake
Adam Harrington som Researcher
Vaughn Armstrong som amiral Forrest
Jim Fitzpatrick som Commander Williams
Mark Chadwick som Male Tarkalean
Nicole Randal som Female Tarkalean
Paul Scott som Foster
Regissör: David Livingston
Skriven av: Mike Sussman & Phyllis Strong

Recension

Av: TJ,, 2015-08-01
Betyg: 1
Ett misch-maschavsnitt för tolvåringar. Borger är popuära, det vet vi, så vi stoppar in dem i det här avsnittet, tittarsiffrorna håller ju på att svikta...ja, så gick väl tankegången hos producenten.
Av: Shran, 2012-10-15
Betyg: 5
Premissen; att utgå från filmen First Contact och leka med tanken att en borgsfär blev kvar på jorden i över 100 år och nu hittas av utforskare, är ju lite intressant. Givetvis så hittar dom även några borger som har blivit kvar och sätter dessa på upptining. Vilket i sin tur resulterar i att dom börjar att regenerera sig och sakta men säkert assimilera forskarna och startar upp början till ett nytt kollektiv. Lägg sedan till att Enterprise med dess besättning blir inblandade och du har hela avsnittet i ett nötskal. Det blir dock inte speciellt bra i min mening för jag tycker inte att borgerna har något att göra i den här serien. Dessutom så har dom blivit överexponerade inom Star Trek, vilket gör det lite svårt att riktigt engagera sig.
↓ Läs mer ↓

Betyg

8.8
113 besökare har betygsatt detta avsnitt.
Ditt betyg:

Text markerad med denna färg är ej kanon
Regeneration
Regeneration
Regeneration
Regeneration
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter