Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: EnterpriseSäsong 2

2.6 - Marauders

Uppdragsdatum: Okänt
Sändes (US): 2002-10-30
Sändes (SE): 2004-06-08
7.0 /10
  10   9   8   7   6   5   4   3   2   1

Sammanfattning

Enterprise är i desperat behov av bränsle, och hittar en lämplig koloni som utvinner precis det de behöver, men kolonisatörerna verkar till en början väldigt återhållsamma med bränslet.

Efter lite efterforskningar får Archer reda på att de länge blivit utpressade av ett gäng klingoner som i stort sett tvingat till sig billigt bränsle av de försvarslösa kolonisatörerna.

Besättningen på Enterprise beslutar sig för att hjälpa invånarna att bli lite mindre hjälplösa tills nästa gång klingonerna dyker upp. Och mycket väntat, de dyker snart upp, rasande när de märker att utvinningen av deras bränsle inte är i full gång ...

 

Arter: klingoner, [marauders]

Larry Cedar som Tessic

Steven Flynn som Maklii

Bari Hochwald som E'lis

Jesse James Rutherford som Q'Ell

Robertson Dean som Korok

Wayne King, Jr. som Klingon #1

Peewee Piemonte som Klingon #2

Regissör: Mike Vejar

Skriven av: Rick Berman & Brannon Braga

Till TV av: David Wilcox

Recension

Av: Shran, 2012-10-10
Betyg: 5
Ett halvbra avsnitt. Jag gillar inte riktigt den inställning som Archer har i en del avsnitt, där han mer eller mindre tvingar på sin hjälp till andra raser. Man kan ju tycka att det skulle stå dom fritt att välja om dom vill ha hjälp eller ej, oavsett hur utgången än blir. Men på ett sätt så är det ju bra att Archer är ihärdig, men det behöver ju inte för den delen gå till överdrift. Här så lyckas han att hjälpa en gruvkoloni och dess invånare från att bli länsade av klingons. Jag tycker dom lyckas rätt bra till slut med det hela, genom att flytta på hela kolonien en bit och sedan genom ett överraskningsmomentet slå ut dessa giriga klingons.

Betyg

7.0
63 besökare har betygsatt detta avsnitt.
Ditt betyg:

Text markerad med denna färg är ej kanon
Marauders
Marauders
Marauders
Marauders
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter