Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: EnterpriseSäsong 2

2.9 - Singularity

Uppdragsdatum: Okänt
Sändes (US): 2002-11-20
Sändes (SE): 2004-06-22
7.1 /10
  10   9   8   7   6   5   4   3   2   1

Sammanfattning

Medan skeppet undersöker ett galaktiskt fenomen, så märker T'Pol att besättningen börjar bete sig konstigt och är besatta av triviala saker.
Archer är upptagen med att skriva förordet till en bok om sin far, Trip är upptagen med ordna så att kaptenens stol är perfekt, Hoshi är besatt av att få sin mat perfekt och Reed bryr sig bara om sitt nya taktiska alarm.
T'Pol besöker doktorn för att se om han kan hjälpa till, men märker att han försöker lobotomera Mayweather. När hon försöker stoppa honom så försöker han skada henne med en skalpell, hon ger honom ett nacknyp, som söver doktorn.
Matthew Kaminsky som Cunningham
Regissör: Patrick Norris
Skriven av: Chris Black

Recension

Av: TJ,, 2015-07-10
Betyg: 9
Väldigt roligt avsnitt, och inte så lite dramatiskt!
Av: Shran, 2012-10-10
Betyg: 8
I mitt tycke det roligaste avsnittet i den andra säsongen. Utan tvekan. Enterprise med dess besättning blir utsatta för någon form av strålning när dom bevakar ett svart hål och dom börjar successivt att uppvisa ett alltmer bristande omdöme. Archer ska skriva ett förord till sin fars memoarer och det stiger honom till huvudet. Trip ska reparera Archers kommendörsstol och överdriver en aning. Phlox undersöker Mayweather. Grundligt. Hoshi beslutar sig för att leka kock och ingenting blir bra enligt henne, medans Reed beslutar sig för att säkerheten är för slapp på skeppet och behöver förbättras. Extremt mycket. T'Pol påverkas givetvis inte alls och hon gör vad hon kan för att inte hela besättningen ska löpa amok. Som sagt, ett mycket roligt avsnitt.
↓ Läs mer ↓

Betyg

7.1
48 besökare har betygsatt detta avsnitt.
Ditt betyg:

Text markerad med denna färg är ej kanon
Singularity
Singularity
Singularity
Singularity
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter