Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: EnterpriseSäsong 3

3.14 - Stratagem

Uppdragsdatum: 12:e dec. 2153
Sändes (US): 2004-02-04
Sändes (SE): 2009-07-01
8.0 /10
  10   9   8   7   6   5   4   3   2   1

Sammanfattning

Efter att ha lokaliserat prototypen av det xindiska supervapen mot människorna, lyckas Archer och hans besättning fånga vapnets skapare, Degra. De försöker dupera fången till att avslöja var det slutliga vapnet är, men tiden rinner snart ut innan Degras försvinnande upptäcks. Hela besättningen får nu spela en massiv charad för att kunna lura Degra att han och Archer nu är allierade, på flykt från ett fängelse som styrs av xindiska insektoider.

 

Arter: xindier

Randy Oglesby som Degra

Josh Drennen som Thalen

Regi: Mike Vejar

För TV: Michael Sussman

Berättelse av: Terry Matalas

Recension

Av: Shran, 2012-11-11
Betyg: 8
Ett till bra avsnitt. Jag gillar upplägget, att man först tror sig veta exakt hur allt har gått tillväga, för att sedan under avsnittets gång få reda på hur det verkligen ligger till. Lite överraskande att det tar nästan 20 minuter in i avsnittet innan man börjar förstå att Degra och Archer inte alls har rymt från ett fängelse, utan att allt är ett spel för galleriet, ombord på Enterprise i ett av deras lastutrymmen. Allt ser ju ut att ha utspelats på en skyttel och på flykt.
Av: Mr Trek, 2011-07-08
Betyg: 9
Sådana här bra avsnitt är vad man skulle vilja se hela tiden! Spänning, stor betydelse för storylinen, kreativa lösningar på problem som förvånar en som tittare. Det enda detta avsnittet saknar är de svåra frågor man ibland får som tittare i Star Trek, men avsnittet är ändå fantastiskt bra!

Betyg

8.0
43 besökare har betygsatt detta avsnitt.
Ditt betyg:

Text markerad med denna färg är ej kanon
Stratagem
Stratagem
Stratagem
Stratagem
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter