Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: EnterpriseSäsong 3

3.3 - Extinction

Uppdragsdatum: Okänt
Sändes (US): 2003-09-24
Sändes (SE): 2009-06-16
6.5 /10
  10   9   8   7   6   5   4   3   2   1

Sammanfattning

En utomjording kommer springandes genom skogen, jagad av två personer i skyddsdräkter och utrustade med eldkastare. När de två hinner ifatt honom i närheten av sitt skepp så tar de och bränner ihjäl utomjordingen. Under tiden på Enterprise så kallar Archer T'Pol till kommandocentralen, för att berätta att enligt Xindi-databasen, som de tog från det osaarianska skeppet, så besökte besättningen en planet i närheten. Archer, T'Pol, Reed och Hoshi tar en skyttel ner till planeten.

 

Efter att de har varit på planeten en stund så börjar de alla att förändras till utomjordingar, utom T'Pol, som räddas av sin vulcanska fysiologi och förändras enbart delvis. T'Pol får använda Hoshis universalöversättare för att kunna göra sig förstådd och kunna förstå vad de andra säger.

 

Arter: loque'equer, [tret]

Roger Cross som Tret

Daniel Dae Kim som korpral Chang

Troy Mittleider som Palmer

Brian J. Williams som utomjordisk agent

Jimmy Ortega som saneringsagent

Regi: LeVar Burton

Skriven av: Andre Bormanis

Recension

Av: Shran, 2012-10-16
Betyg: 1
Det här är ett av dom absolut sämsta avsnitten av den här serien. I jakten på Xindi så besöker T'Pol, Archer, Hoshi och Reed en planet. Väl nere på planeten så smittas dom av ett virus som gör att dom muteras och utvecklas till en annan ras. T'Pol klarar sig bättre än dom andra och måste tillsammans med Phlox försöka att rädda dom övriga nere på planeten. Inte nog med att skådespelarna ser smått löjeväckande ut som den nya rasen, för även handlingen är bland det mest krystade som jag sett i den här serien.

Betyg

6.5
42 besökare har betygsatt detta avsnitt.
Ditt betyg:

Text markerad med denna färg är ej kanon
Extinction
Extinction
Extinction
Extinction
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter