Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: PicardSäsong 2

2.6 - Two of One

Stjärndatum: Okänt
Sändes (US): 2022-04-07
Sändes (SE): 2022-04-08
- /10
  10   9   8   7   6   5   4   3   2   1

Sammanfattning

Efter att amiral Picard förstått att Qs plan är att förändra Renée Picards framtid och därmed framtiden för hela kvadranten, är det nu upp till besättningen på La Sirena att hålla den nervösa astronauten på rätt väg för att hon skall fullfölja sitt öde.

 

Samtidigt har borgdrottningen funnit ett nytt hem inuti Agnes Juratis hjärna, och vad hon planerar står ännu i stjärnorna.

 

Arter: Q, borger

Astronomi: Jorden

Säsongens avsnitt marknadsfördes med säkerhet den 18 januari på Star Treks officiella sociala medie-kanaler, samt på StarTrek.com. Vid detta tillfälle sades inget om avsnittens namn och tema, mer än det som avslöjats genom en tidigare utlagd trailer för säsong 2.

 

Trivia

  • Det här är det 30:e Star Trek-avsnittet som regisseras av Jonathan Frakes, om man räknar med filmerna Insurrection och Star Trek: First Contact samt TV-spelet Star Trek: Klingon.
  • Först lite bakgrund på nedanstående trivia: När Rios första flaggas vid inträdet (när Agnes Jurati ännu inte lyckats ladda upp de falska identiterna) säger den som skannar att han knappast kan vara en 60-årig hjärtläkare från Texas. När man tittar närmare på skanningen så står det att personen som kom upp var hjärtläkare Karl Leonard Kelley från El Paso, Texas, född den 11 mars 1964. Identifikationen var utgiven den 23 januari 2020. Först när Jurati har hackat systemen kommer de rätta uppgifterna fram - Villalobos Xavier Vicente, födde den 5 maj 1978. Och här kommer trivian:

Recension

Det finns inga recensioner.
Klicka på knappen ovan för att skicka in din recension!

Betyg

Inga betyg ännu!
Ditt betyg:

Text markerad med denna färg är ej kanon
<Picard, avsnitt 2.6>
<Picard, avsnitt 2.6>
<Picard, avsnitt 2.6>
<Picard, avsnitt 2.6>
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter