Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: The Next GenerationSäsong 7

7.11 - Parallels

Stjärndatum: 47391.2
Sändes (US): 1993-11-29
Sändes (SE): 1997-11-08
9.2 /10
  10   9   8   7   6   5   4   3   2   1

Sammanfattning

Worf återvänder segrande från en Bat´lethtävling och går vid hemkomsten rakt till sitt eget överraskningsparty på födelsedagen. Han börjar känna sig yr och disorienterad och blir förbryllad över att hans tårta verkar förändra sig från chokladbrun till gulfärgad. Senare upplever han hur en frånvarande Picard uppenbarar sig igen från ingenstans.

 

Worf blir senare kallad till maskinrummet, där Data och Geordi visar honom hur Argus system har blivit omprogrammerad för att spionera på Federationen. Worf observerar ett cardassiskt skepp i dess log och gör en del förberedelser för att skanna av området, men han börjar plötsligt känna sig yr igen. När han blir bra igen ser han Data och Geordi arbeta på motsatt sida av rummet än tidigare.

 

Med en spöklik känsla går han till sjukhytten för att besöka Beverly och hon konstaterar att han antagligen reagerar på den kraftiga hjärnskakning som han fått efter Bat´lethturneringen. Uppskakad berättar Worf för henne att han inte mottog några slag och skyndar sig till sitt kvarter för att ta sin trofé för att visa att han vunnit tävlingen. När han kommer dit finner han sin trofén och upptäcker att det står ?Nionde plats? på den ?

Wil Wheaton som Wesley Crusher

Patti Yasutake som sjuksköterska Ogawa

Recension

Det finns inga recensioner.
Klicka på knappen ovan för att skicka in din recension!

Betyg

9.2
66 besökare har betygsatt detta avsnitt.
Ditt betyg:

Text markerad med denna färg är ej kanon
Parallels
Parallels
Parallels
Parallels
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter