Jump to content

commander ricochet

Stjärnflottans säkerhetsbyrå
 • Posts

  2,089
 • Joined

 • Last visited

About commander ricochet

 • Birthday 02/03/1968

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Linköping

Recent Profile Visitors

18,124 profile views

commander ricochet's Achievements

Amiral

Amiral (15/15)

0

Reputation

 1. Härligt! Vore kul att se flera men det var bra som det var!
 2. Finns många spelare ja. Men av dom som började spelade från början här ifrån startrekdb så är det bara jag som är aktiv(tillsammans med några amerikaner som jag spelat med väldigt länge) Solvar eller om han heter Sminer på startrekdb, hoppar in någone enstaka gång. That´s it. Men vi har vänner i andra fleets och är med med vår fleet i en samling av fleets som kallas armada.
 3. Idag (onsdag) släpps star trek expansionen Agents of yesterday. Det är den andra expansionen av detta spelet där man får chans att som befintlig (tror jag) karaktär eller ny sådan, spela 6 nya uppdrag som tar sin början i TOS-eran(japp med TOS-skepp som man kan köpa om man vill) Expansionen kommer att ha röstkaraktärer såsom Walter Koenig, Christopher Doohan,Matt Winston, Vic Mignogna, Joseph Gatt, och Chase Masterson. sto.gamepedia.com Har en bra resumé om vad denna expansion kommer att innehålla. (jag själv är lite halvt påläst angående detaljerna men kommer att spela) Om någon som spelat STO förut vill hoppa in och spela med mej och min lilla Fleet så är ni välkomna att PM:a mej här så fixar vi det. Nya spelare är självklart välkomna också!
 4. Den ser tråååkig ut rätt o slätt! Det är ju star trek 50-årsjubilium! Då kunde dom väl ta i lite mer?
 5. Grattis till oss alla! Så gott att ha detta att se fram emot!
 6. Drömmer fortfarande om en ny star trek serie..

 7. Oh gud vad spännande faktiskt. Och o gud låt denna time-line "star trek-serie" vara över nu snart....
 8. Anyhu sugen är man på filmen! Kommer ju ryktesledes ett nytt starwars-spel snart. Single player efter vad jag fattade.
 9. Yup det förklarar en hel del för mej om hur star wars-universumet ser ut och fungerar!
 10. Hemskt och vääldigt tråkigt! :grater: Läste att han var inlagd för bröstsmärtor men att han hade twittrat eller vad det var, strax efteråt. Men det gick väl inte längre så att säga..... Live long and prosper i Sha Ka Ree Nimoy/Spock ;)
 11. En hemsk nyhet som Mr Trek nu delgav mej! Alldeles för tidigt!! Vad jag också minns från honom, förutom hans genuina kunskaper inom vetenskapens område, var att han hängde med i mina (dåliga)skämt och verkade gilla dom. Han hade alltså en humor som jag uppskattade! Go boldly where no one has gone before Ulf!
 12. Japp jag pre-patchar spelexpansionen nu! Blir trevligt! Tur att man redan har en fullt "levlad" figur på klingonsidan då! ;) Välkommna till STO. Jag har en fleet/guild på federationsidan och mina vänner har en fleet/guild på klingonsidan, som jag kan rekommdera!
 13. Snyggt! Jag satt just och tänkte: "hmm så där ser det ju ut på jorden också"! Och dit ska vi fara alltså?
 14. Mysigt! Det visar på att klingonerna har god musiksmak och gillar "the 80´s"! Nu gäller det bara att också få till Caribbean Queen (Billy Ocean) med klingonskt framförande!
 15. Hej alla! Jag vill inbjuda alla trekkers som ännu inte provat Stat trek online att komma med och spela! Det är gratis och jag har en fleet/guild som är bra etablerad! Hör av er vid intresse!

  1. startrek92

   startrek92

   Kommer med när jag skaffat lite bättre dator :)

  2. commander ricochet

   commander ricochet

   Man behöver inte en så vass dator för att spela :)

×
×
 • Create New...