Jump to content

Fröken A

Stjärnflottan
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

About Fröken A

 • Birthday 08/30/1986

Fröken A's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Jag tycker det känns lite konstigt om T'Pol skulle bli ihop med nån överhuvudtaget, alltså en icke- vulcan. Det skulle kännas som om dom urholkar det ur-vulcanska ännu en gång. Men jag håller med, Trip och hon.. tja, varför inte? Dock hoppas jag att manusförfattarna inte försöker göra en ny "Janeway/Chakotay", ett par som passar über bra ihop, men som aldrig gör slag i saken... (oj, oj, mitt första inlägg på hur lång tid som helst!)
 2. Avsnittet hette ju "The City on the Edge of Forever" och skulle vara inspirerat utav TOS - avsnittet med samma namn... Har dock inte sett det avsnittet men ni som har det kanske kunde hitta vissa likheter.
 3. Jag fick lite "A Clockwork Orange"- vibbar där när the Doctor hjälpte Iko med nanosonderna. Blev för en sekund rädd att dom skulle upptäcka samma fel hos alla, sen bota dem och rädda hela världen... Men som tur var blev det inte så, tan jag tycker att det blev riktigt bra. Intressant att se Seven hantera sina skuldkänslor.
 4. Jag ska dit! Helt klart, jag har sett fram emot det i nåra veckor nu!
 5. Nå, vad tyckte vi om senaste avsnittet? Rådiggade ju den där killen me tre ögon, Quilt... Hemskt med bortförseln av Jones, tycker ni inte? vet nån om man kan köpa dom där avsnitten nånstans?
 6. Är det någon annan än jag som har tittat på det tecknade barnprogrammet Captain Star kl 1835 på onsdagar i Ettan? Det är ett helt utflippat brittiskt program som handlar om den självgode Captain Star och hans besättning: First Officer Scarlette, Navigator Black och Atomic Engine Stoker "Limbs" Jones. De har åkt runt i rymden, upptäckt nya världar, döpt dem och sedan sålt saker till dem. Efter detta hamnade de på en öde planet där Star väntar på nya order. På planeten råkar de ut för det ena konstiga efter det andra. Kolla in den här serien om ni inte redan gjort det!
 7. jag gillade det här avsnittet, inte på grund utav handlingen utan pga Janeway. Ibland i tidigare avsnitt har man då och då fått ana att hon är trött och egentligen bara ville stanna hemma i sängen idag men här har vi ett avsnitt där hon är trött på hela situationen hela tiden, helt sjukt kul roligt! För varje ny person dom tvingas prata med blir hon bara mer och mer irriterad. Hel kul! [ooops lektion... :o ]
 8. Efter omstruktureringen finns inte mina gamla mappar eller mina gamla PM kvar. Varför det för? Kommer detta att återställas eller bör jag ta och se dessa som för alltid borta?
 9. Har lyckats få bo- plats (min morbror kommer att helgonförklaras nån dag!) och undrar nu: Var ska forum- filurerna ses och när? Kan vara bra att veta så att jag är där då... (YES! Det tog ett tag men äntligen: Mitt 47.e Inlägg! Tamtamtadam!)
 10. Hej hej hallå alla! Jag funderade på att åka till GBG till nästa treff, men för att få det för min mor måste jag bevisa att allt är fixat och ordnat å så vidare... Ja undrar: Ni som inte bor i Gbg hur gör ni med sovplatser? Nån som vet hur jag (16 årig sthlm- tjej) ska göra? Sen undrar jag, om man är med i Stockholm Trekkers måste man då betala medlemsskap där? Jag tror att nån har frågat det tidigare men jag minns inte... Skulle vara tacksam för svara (verkligen jätte- tacksam ) Ha det!
 11. The Haunting of Deck12 Helt asbra avsnitt! Gillade 'snackar med Voyager'- scenen, det var härligt. Detta var även min 'hata Star Trek'- kompis första Star Trek avsnitt, å hon var lite imponerad! Måste betyda att det var bra. Ja gillar idén med 'spöken' på ett rymdskepp. Dom blir ju lite anorlundare än dom på jorden!
 12. Jag vill va med! Jag skickar ett mejl men som 16 årig sthlms bo kan det bli vissa problem men det ska nog ordnas.
 13. Hjälp! Har du åsså sett det? jag var uppe där omkring hos min mormor och åkte omkring. På en bil resa som tog ca 1-1½ time såg jag 5st 47:or av alla de slag! Så läskigt!
 14. Hmm... svårt det här, men ettan är given: 1. Janeway Jag vet inte varför jag gillar henne så mycket men jag har en tendens att alltid fastna för 'ledaren' och jag anser att hon är en väldigt bra sådan. Visst, hon glor alltid på alla dessa regler men vaddå? det skulle jag oxå göra i en sån situation... Hon är väl något av en förebild antar jag. 2. Tuvok Han är Vulcan. Dom är alltid kul. 3. Seven of Nine Ex- borgen som fortfarande eftersträvar effektivitet och gör det på ett underhållande sätt. 4. Doctorn Hans kommentarer går alltid hem. 5. Chakotay Tillsammans med Janeway e han underbar! 6. Tom Gillar hans fascination för nittonhundra- talet 7. B'Ellana Hennes attityd är egentligen det enda jag gillar med henne... så mycket mer är det inte. 8. Harry Hrmm, har inte så stor koll på honom, första gången jag verkligen såg honom var i Ashes to Ashes. Han känns mest som Toms kompis, lixom. vet inte riktigt vad jag tycker om Neelix och naomi, och Kes har jag ingen koll på så dom rangordnar jag ej.
 15. Hahaha! Avsnittet var väl sådär: Varken så spännande eller utvecklande. Dock behövde min astråkiga vecka lite skoj och jag gillade alla kommentarerna som haglade (+ att jag och en vän satt och sms- kommenterade avsnittet vilket gjorde det ännu roligare...) men i stort sett 5/10 (hypermedel alltså...)
×
×
 • Create New...