Jump to content

johannalaforge

Stjärnflottan
 • Posts

  432
 • Joined

 • Last visited

About johannalaforge

 • Birthday 02/25/1991

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  The Alpha Quadrant
 • Intressen
  Mediekonsumtion och lingvistik. Med andra ord, titta på TV och blogga sarkastiskt om det.

Recent Profile Visitors

13,712 profile views

johannalaforge's Achievements

Örlogskapten

Örlogskapten (8/15)

0

Reputation

 1. Nu såg jag Redemption från TNG på vägen hem från FedCon. Klingons. More like Blingons. Gowron is pimpin'.
 2. Veckans TV-tips: "The Handmaid's Tale". Skrämmande aktuell.

  (baserad på boken av Margaret Atwood, med samma namn).

 3. Vi borde göra våra egna top 5-listor. Kan vara kul att se vilka av oss som är närmast, respektive längst ifrån, Fuglesangs smak. (Halvt orelaterat så har jag träffat honom. Han är dålig på att kasta frisbee.)
 4. Det är ett ganska speciellt ställe, om du frågar mig. Stora portioner av konventet är på Tyska, men de har också alltid en engelskspråkig MC. Förut var det Garrett Wang, vilket i sig gjorde hela konventet magiskt. Jag har inte varit på något innan där han inte var MC, men detta året är det tydligen Chase Masterson istället. Förhoppningsvis är hon precis lika rolig. lol Tack. Jag ska försöka slita mig från mina tv-serier lite oftare.
 5. Alla vet att de två bästa rymdfilmerna är ST: Voyage Home och Galaxy Quest.
 6. Hittills är jag försiktigt optimistisk. Efter JJ Trek, som jag personligen inte gillar, försöker jag att inte ha för höga förväntningar. Vad det gäller skådespelarna så är jag ett grymt stort fan av Doug Jones. Falling Skies är en av mina all-time top 5 tv-serier. Han lyckades nästan på egen hand rädda säsong 4 och 5 med sin insats som Cochise. Även Sonequa Martin-Green gör att jag drar mig mer och mer åt det optimistiska hållet angående Discovery, då jag är ett stort fan av The Walking Dead också.
 7. Jag kommer inte ihåg exakt vilket avsnitt det var, men jag är 100% säker på att det var från TNG, och 99% säker på att det var ett Geordi-avsnitt. Jag har inte förändrats mycket under mina 10 år som Trekkie.
 8. Åh. Det var synd... Själv åker jag dit för första gången med min syster, @Naraku. Har tidigare varit där med @bjorn98009_91 två gånger, samt en gång med en av mina kompisar från Amerika.
 9. (Det var ett ex antal år sedan jag loggade in här sist, men nu har jag en perfekt anledning att posta igen.) Årets FedCon närmar sig med Warp 10-hastighet! Den 2-5:e Juni går det av stapeln i år, i Bonn, Tyskland. Gästlistan inkluderar bland andra: LeVar Burton Michael Dorn Gates McFadden Marina Sirtis John de Lancie David Hasselhoff Jag skriver självklart här för att jag själv kommer att åka dit (för fjärde gången). Min fråga är om någon annan härifrån har FedCon i sin kalender? Jag vet att jag har sett några andra svenskar där de föregående åren.
 10. Sitter och totalnördar X-men Legends II: Rise of Apocalypse. Det är så sjukt bra!

  1. Admiral Picard

   Admiral Picard

   Något du rekommenderar starkt med andra ord?

 11. Nämen, vad intressant. När bodde du i Ulricehamn? Jag bor nämligen där nu, sedan 2008. Jag har uppdaterat det första inlägget i diskussionen med de senaste adresserna! Jag bodde i Ulricehamn från 1994 till 2001, så det var ett tag sedan :P Jag måste dock säga att det var ett av de bästa ställena jag bott på, efter Göteborg, så klart ;) Det ganska nyregistrerade Azaradel här på forumet är också en gammal Ulricehamnare
 12. Bor just nu (och förhoppningsvis ett bra tag) i Göteborg, och har gjort det sen förra hösten. Annars har jag bott i: - Växjö, Småland. - Ulricehamn, Västergötland - Askersund, Närke - Kiruna, Lappland - Södertäljetrakterna, Sörmland Så lite berest får jag nog lov att säga att jag är ;) Vet dock inte vilken ort jag ska kalla min hemort? :knäpp:
 13. Den enda av dessa filmer som helt solklart skulle vara på min personliga topp tio är utan tvekan Inception. Jag vet inte vad det var med den, men när jag kom ut ur biosalongen så kände jag bara "Det här var definitivt den absolut bästa filmen jag någonsin har sett, inget snack om saken". För mig, personligen, är Inception 12/10, och min personliga toppfilm genom tiderna, men sen är jag kanske i den åldern då Inception är mer tilltalande än exempelvis Shindler's List? ;) (jag har dock sett Shindler's List, och kan säga att den är väldigt, otroligt och mycket sevärd, ja ) Fast sen så har jag bara sett de två filmerna från listan *skäms lite*
 14. Har fastnat på Lostpedias forum, och gör allt för att inte ta mig loss ;)

×
×
 • Create New...