Jump to content

MrsMorn

Stjärnflottan
 • Posts

  122
 • Joined

 • Last visited

About MrsMorn

 • Birthday 04/05/1987

Kontaktmetoder

 • Website URL
  https://www.facebook.com/NettansPixelArt/
 • Skype
  Jeanna87

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Göteborg
 • Intressen
  Star trek, pärlor (framför allt motiv av Star trek- karaktärer), läsning och en del annat

MrsMorn's Achievements

Fänrik

Fänrik (5/15)

0

Reputation

 1. Har två st tavlor över föreställande Jean-Luc Picard och William T Riker gjorda i pärlor. Storlek är ca 30 x 40 cm . Jag har själv gjort motiven. 550 kr st inklusive ram. Frakt tillkommer med 98 kr och betalas av köparen. Kan även hämtas hos mig i Göteborg efter överenskommelse. Betalning sker med swich.
 2. Jag håller på att ta mig igenom den underbara serien om Titans äventyr i okänd rymd, har precis läst ut Titan # 4 och ska till och börja med Destiny # 1. Men när jag tittade in på Databasen här så blev jag lite konfunderad över att en "typhon pact" bok dök upp. Är det någon av er som vet om den har något större sammanhang med Titan att göra eller är den som med Destiny, en avvikande del av serien? Vad jag har läst så är Destiny ett sidospår till Titan. Sedan undrar jag om det är någon som vet hur det är med den nya miniserien om Destiny som skall komma ut här snart? Har den något samband med Titan?
 3. Jag vill ha tv4 sci-fi men får inte och jag har inte råd för den delen heller men ett jättegrattis till alla er som har den. Har visserligen DS9 på DVD så jag kan se vilket avsnitt när jag vill och behöver inte vänta på att de ska komma på tv. (Har VOY för den delen med)
 4. Jag ser enbart på DVD nu mera, så jag la också min röst på annat.
 5. Ett jättebra val. Personligen så tycker jag bättre om DS9 än Voyager av den anledningen att de för en gångs skulle är på ett och samma ställen och att alla kommer till dem i stället för att de ska komma till alla andra (om ni förstår vad jag menar)
 6. I filmen Insurrection så är det ett tillfälle som jag bara älskar och det är då den lilla pojken konfronterar Data med oatt ha kul med detta: Artim: "Do machines ever play?" Data: "I play violin, and my chess is quite advanced." Artim: "No, I mean play for fun." Data: "Androids do not have fun." Bara älskar det
 7. Enterprise E är helt klart det snyggaste skeppet när det gäller design men jag tycker att inredningen och ljuset är för mörkt. Lite fler ljusa färger hade gjort susen. Jag får alltid känslan av att hon är enbart byggd för att gå ut i krig och inte vara en representant för Federationen och flaggskeppet vilket efter kriget med Dominion var meningen att Starfleet skulle återgå till att vara en organisation som står för fred i galaxen. Men det har fortfarande en väldigt tilltalande design och jag tycker att det är synd att vi förmodligen inte kommer att få se henne igen i en ny TNG-film eller likande.
 8. Ett tips för den som vill veta mer om en skådespelare i Star Trek är att knappa in på www.imdb.com och söka på Star trek. Där under finns alla fem serierna, de tio filmerna och den kommande elfte filmen. Där finns näst intill allt som har med skådespelarna att göra och vad de gjorde efter Star Trek. Jag vet att LeVar Burton (Geordi LaForge) har gjort röst för WoW också.
 9. Har ännu en gång börjat titta på TNG och jag har flera gånger noterat att Data beter sig i vissa situationer som om han har känslor och har haft det hela tiden. Varje gång han gör det så är det så öppenbart av han hela tiden verkar hemma med det. Historien i stort är ju att han inte har någon direkt erfarenhet av känslor förren han kopplar in sitt känslochip i filmen Generations. Gör han detta enbart fär att han har uppfattat att folk runt omkring honom behandlar honom på ett annat sätt eller är det bara bäldigt felplanerat från skaparnas sida?
 10. Quark är i många avseenden det värsta som har hänt Star Trek och Ferengialliansen, det kan Greadnegus Zek intyga: "The worst thing that ever happend the ferengialliance is you, Quark"
 11. Jag tittade precis på "We'll always have Paris" och tittade extra noga på miljön runt omkring men såg ingen kaffekopp under avsnittet. Den finns säkert där men jag hinner inte titta en gång till. (Får kolla i morgon igen och se om jag ser det då).
 12. Det var en svår fråga. Min lista ser ut så här: 1. First Contact och Insurrection 2. Generations 3. Nemisis Jag tyckte inte att de sex första filmerna var något vidare bra.
 13. Det är ett svårt val. Det är antligen Geordi La Forge, Miles O'brien eller B'Elanna Torres. Tre så lika men ändå så olika. Som sagt ett tuft val men jag tror ändå att Mr. O'brien vinner min röst.
 14. Varför gillar jag star trek? Det var en bra fråga. Exakt varför det vet jag inte men det är väl det att man slukas upp av det så fort man börjar titta och sedan inte kan låta bli längre. Visserligen finns det många bra sci-fi filmer och serier men jag tycker på något sätt att ST är den framtid som är mest realistisk. Star Wars till exempel tycker jag är så mycket överdriven och tittar man noga på figurerna så ser man att de nästan direkt är hämtade från det djurliv som finns i dag. Gene tog det ett steg längre genom att bygga upp ett helt nytt universum med UFP och skapade nya raser såsom klingons, triller och alla andra som vi stöter på under seriernas gång. Det är nog det som fick mig intresserad från första gången.
 15. Star Trek 1 - The motion picture - Special Edition finns på filmia.se för 96 kronor ink. frakt på kanske 20 kronor
×
×
 • Create New...