Jump to content

K´hogh son of Klintoch

Stjärnflottan
 • Posts

  1,176
 • Joined

 • Last visited

About K´hogh son of Klintoch

 • Birthday 08/03/1973

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Finspång
 • Intressen
  Warhammer 40k , riddarspel , skriva historier och star trek

Recent Profile Visitors

8,856 profile views

K´hogh son of Klintoch's Achievements

Kommendör av 1:a graden

Kommendör av 1:a graden (11/15)

0

Reputation

 1. Future Voyager Return Nästa : Riker tar fyra nya besättningsmän till en planet där de hittar en grupp märkliga kristaller . när Fänrik Oswald rör en kristall får han en stöt . de andra försöker hjälpa honom medan Riker begär att de strålas ut . tyvärr hindrar en enorm stom dem från att strålas ut förrän nästa morgon . ombord på Enterprise upptäcker det att Fänrik Oswalds arm har ändrats och blivit som kristallerna . senare hittas Fänrik Bellamy avsvimmad i korridoren och kort därefter även Fänrik Gadlick . Fänrik Bellamy börjar även hon att förvandlas till kristall och Crusher inser att det är för att hon rörde vid Fänrik Oswald efter at han rörde kristallerna . Riker inser att även han kommer att börja förvandlas .
 2. av vad jag sett har kyrkan inget emot våld . däremot har de mycket emot sex och homosexualitet . FCC är till största delen kyrkogående och bevis för min poäng finns i repliker som "dra åt (bliiiiiip)" medan man ofta hör nedsättande etniska ord och nazi slagord . men jag tror ändå att de de kommer att satsa på är en kapten som Jason Stathams karaktär i "the mechanic" som körde ner handen på en sextonårig oskyldig flicka i en köttkvarn för att få flickans pappa att tala .
 3. ja det blir nog en modern motsvarighet till gestapo officer sdom inte tvekar att skjuta och tortera civila eller ångrar det efteråt . vad det gäller en homosexuell kapten så görs serierna i USA där kyrkan och FCC bestämer mycket av vad som får göras .
 4. det jag inte vill se är någon retcon(som i ST:Enterprise) men annars är det bara att fortsätta efter Nemesis
 5. hos bilmekanikern : - reparerar ni Phaserskador ?
 6. såg pilotavsnittet på Dreamfilm igår utan text vilket gjorde det svårt att hänga med men av vad det verkade som hade de inte det bästa manus . får se om jag gillar det bättre med text .
 7. min favorit är nog Yeager klassen som sågs i "Sacrifice of angels"(DS9) . cool streamad kropp och även om man inte såg mycket av den en av de snyggare "makeshift" skeppen http://www.startrekdb.se/skepp/skepp.php?klass=113
 8. provar en annan : Enterprise är på väg tillbaka till jorden och Picard ska just lägga sig när han kallas till bryggan . mitt framför Enterprise är ett rymdfenomen med stark dragningskraft som drar in inte bara Picards skepp utan även alla astreoider i ett närliggande astereoidfält . Data föreslår att använda deflektorn för att komma ur fenomenets dragningskraft men Enterprise första försök att komma ur dragningskraften misslyckas när en astreoid som dras in träffar deflektorn . nästa försök är att pumpa ut kemikalier från lastrummet för att tillfälligt försöka blockera dragningskraften men det misslyckas även det . som allra sista försök att undkomma fenomenets dragningskraft använder man skeppets narceller till att ändra skeppets sköldar till att reflektera dragningskraften . detta lyckas och Enterprise flyger utom dragningskraftens räckvid . plötsligt kommer ett skepp tre gånger större än V 'Ger ut ur fenomenet .
 9. vad jag syftar på är att utvecklingen verkar ha stannat upp ordentligt . i Firefly har jorden övergetts(typ om 300 år) man har koloniserat andra planeter där några har städer som överträffar våra största(tar ungefär 400 år) och man har utkämpat ett krig mot de yttre världarna . men vapen teknologin står still . i Alien-filmerna har vi även där några hundra år innan första filmen följt av femtio år mellan den och tvåan , ytterligare hundra år går mellan trean och fyran men att utveckla energibaserade vapen har ingen hunnit med .
 10. mest konstigt är ändå serier som Firefly och filmer som Aliens 2 som i övrigt är superbra . där man flyger i rymdskepp i bästa Millenium falcon stil men ändå använder primitiva ballistiska vapen .
 11. men sådant bekymrar inte VD-gubbar(de bryr sig bara om dollar) . men nog låter detta som ett skämt alltid(det är inte första April än !!!)
 12. förr handlade science fiction om rymdskepp ,laserpistoler och att färdas i rymden . men nu för tiden handlar det om jordlika miljöer och istället för laservapen har vi AK-47 , M-16 osv . serier som Stargate SG-1 , Falling skyes och andra visar på det . serien Continuum är värst som knappt visar nånting av avancerad teknologi . så min fråga är : vart tog de vägen ?
 13. just rymdstriden i Khans vrede var vad som fick mig riktigt fast på Star Trek
×
×
 • Create New...