Jump to content

Naraku

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

About Naraku

 • Birthday 07/03/1989

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Cardassia Prime

Recent Profile Visitors

2,261 profile views

Naraku's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Har inte hört talas om den, nej. Sett Bottle Fairy? Nästan lite för gulligt, men det är humor, i alla fall.
 2. Cardassia Prime? är det verkligen där du bor? I'm watching you pee!!!!

 3. det heter Götaland :klingon: -------------------- ''tlhIngan jIH!Heghlu'meH QaQ jajvam!'' K´hogh son of Klintoch av huset Koragh Förlåt, jag skriver för snabbt och kontrollläser inte mycket, du skulle se hur det ser ut om jag glömmer att rätta helt och hållet. *mama mia!* Hmmm... Jag kan inte hitta min klocka. -Vi inför officiella klockletare till alla medlemmar i forumet, någon? Hmmm... den måste ligga i väskan... eller? Hittat den!
 4. Du verkar ha förälskat dig i cardassierna. Betyder det att du har en dragning åt "the bad guys"? (Jag tycker inte att skurkarna som den svenska översättningen är låter lika bra som det jag skrev.) J. Självklart! Jag är den sortens person som alltid håller på the Bad Guys, trots att de alltid förlorar.
 5. Jag är kristen men det betyder inte att jag inte tror på evolutions teorin. Vad menas med småreligonerna? Till småreligioner menas sådana som t.ex Daoism och New Age. New Age är den mediavänliga jippo-versionen av neopaganismen, för att vara mer exakt. Neopaganism är ett bättre uttryck. Själv är man delvis Satanist, så jag hör också till småreligionerna. Och, tekniskt sätt, är det en motsägelse att vara kristen och tro på evolutionen, då Bibeln ganksa tydligt säger att "Gud" skapade jorden. Inget ont, men jag sätter alltid citattecken på orden "Gud" och "Jesus", nothing personal. Jag ser det inte som en motsägelse. Gud skapade jorden men det står inte hur han gjorde det. "The Big Bang" kanske sattes igång av gud. Inget illa menat, men jag sätter alltid citattecken på ordet "The Big Bang". Och om du är satanist så tror du väll på gud? LaVey-Satanister tror på Satan som en metafor, inte som en person, vilket gör att det är ganska märkligt att kalla religionen för Satanism. *shrug* Svårt att egentligen veta hur allt började, kanske är som Nick Bodström (tror han heter så) säger; att vi är en del av ett datorprogram i en extremt sofistikerad dator. Svårt att säga, som sagt.
 6. Skandal! Varför är inte cardassains Galor class med? :gråter:
 7. Gah! Extremmobbade Hideki class starships är ju lätt snyggast. Älskar den Cardassianska designen på skeppen. *sob* Bara jag gillar Hideki... *snif, sob* Man tycker att någon mer borde gillar cardasianska skepp, men det verkar bara vara jag på hela forumet. :gråter:
 8. Jag är kristen men det betyder inte att jag inte tror på evolutions teorin. Vad menas med småreligonerna? Till småreligioner menas sådana som t.ex Daoism och New Age. New Age är den mediavänliga jippo-versionen av neopaganismen, för att vara mer exakt. Neopaganism är ett bättre uttryck. Själv är man delvis Satanist, så jag hör också till småreligionerna. Och, tekniskt sätt, är det en motsägelse att vara kristen och tro på evolutionen, då Bibeln ganksa tydligt säger att "Gud" skapade jorden. Inget ont, men jag sätter alltid citattecken på orden "Gud" och "Jesus", nothing personal.
 9. Dagens plastikkirurger verkar ju i och för sig ganska skickliga så ett par vulcan örön eller lite trevliga klingon veck borde nog inte vara något större problem. Men du kanske snarare menar att det ska vara gratis? J. Det ska vara gratis och de bör helst kunna alla raser utantill, även de mer obskyra. Tillägg: Jag vill inte bli en Klingon eller vulcan. De är inte kul. Jag vill bli en Cardassian! *rawr* 20. Alla landskap (egentligen helst länder, men vi får ta över världen när vi är färdiga med Sverige) byter namn efter de olika raserna i Star Trek och de som bor där tvingas genomföra plastikoperationer hos de nyutbildade Star Trek-plastikkirurgerna för att passa sitt landskapsnamn. 21. Forumets medlemmar utses till undervasaller över landskapen under den mest aktiva medlemmen, som utses till kung/here över Sverige och får välja tre vasaller som bestämmer över svealand, göraland och norrland - numera aplha, beta och gamma sektorerna respektive.
 10. Okej. Är dom mesiga tycker du? Jag tror att ferengi kanske skulle ha en hemsk budgetparfym som heter karate high. Ja, i min åsikt är de ganska larviga och lite mesiga. Fast jag förstår om andra tycker om dem, detta är bara min åsikt, och smaken är faktiskt olika från individ till individ. Jo jag förstår hur du menar. Men Troy´s mamma är väl allt annat än larvig och mesig? Man kan kalla henne mycket men inte larvig eller mesig! :lol: Absolut! Hon är inte mesig över huvud taget Lwaxana är ju inte riktigt klok. Kanske finns det någon parfym som heter "crazy" som skulle passa henne?
 11. 16. Utbilda specialiserade Star Trek-plastikkirurger för alla som tröttnat på att vara födda som människor. :lol:
 12. Är det TV6 du syftar på då? Ja, tv6 visar sci-fi på fredagar start kl 21. Först är det 2 avsnitt av Stargate Atlantis (säsong 1) sen The 4400 (säsong 3) kl 23.00. Kl 18 är det också sci fi, stargate sg-1 men den visas måndag till torsdag med. Innan SGA och 4400, var det Special Unit 2 och Hex som fanns i tablån. Men av dem två kommer inga nya avsnitt av. Tack Aliline, för att du förtydligade det för oss. Beklagar att mitt inlägg var så informativt. (Tråkigt att det inte gjordes några fler avsnitt med Special Unit 2. Gillade den serien.) Hahaha. Special Unit 2 var underbart. *humor*
 13. Lore är så härligt ondskefull. Jämfört med honom är Data beige. *haha!*
×
×
 • Create New...