Jump to content

Naraku

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Naraku

 1. Har inte hört talas om den, nej. Sett Bottle Fairy? Nästan lite för gulligt, men det är humor, i alla fall.
 2. det heter Götaland :klingon: -------------------- ''tlhIngan jIH!Heghlu'meH QaQ jajvam!'' K´hogh son of Klintoch av huset Koragh Förlåt, jag skriver för snabbt och kontrollläser inte mycket, du skulle se hur det ser ut om jag glömmer att rätta helt och hållet. *mama mia!* Hmmm... Jag kan inte hitta min klocka. -Vi inför officiella klockletare till alla medlemmar i forumet, någon? Hmmm... den måste ligga i väskan... eller? Hittat den!
 3. Du verkar ha förälskat dig i cardassierna. Betyder det att du har en dragning åt "the bad guys"? (Jag tycker inte att skurkarna som den svenska översättningen är låter lika bra som det jag skrev.) J. Självklart! Jag är den sortens person som alltid håller på the Bad Guys, trots att de alltid förlorar.
 4. Jag är kristen men det betyder inte att jag inte tror på evolutions teorin. Vad menas med småreligonerna? Till småreligioner menas sådana som t.ex Daoism och New Age. New Age är den mediavänliga jippo-versionen av neopaganismen, för att vara mer exakt. Neopaganism är ett bättre uttryck. Själv är man delvis Satanist, så jag hör också till småreligionerna. Och, tekniskt sätt, är det en motsägelse att vara kristen och tro på evolutionen, då Bibeln ganksa tydligt säger att "Gud" skapade jorden. Inget ont, men jag sätter alltid citattecken på orden "Gud" och "Jesus", nothing personal. Jag ser det inte som en motsägelse. Gud skapade jorden men det står inte hur han gjorde det. "The Big Bang" kanske sattes igång av gud. Inget illa menat, men jag sätter alltid citattecken på ordet "The Big Bang". Och om du är satanist så tror du väll på gud? LaVey-Satanister tror på Satan som en metafor, inte som en person, vilket gör att det är ganska märkligt att kalla religionen för Satanism. *shrug* Svårt att egentligen veta hur allt började, kanske är som Nick Bodström (tror han heter så) säger; att vi är en del av ett datorprogram i en extremt sofistikerad dator. Svårt att säga, som sagt.
 5. Skandal! Varför är inte cardassains Galor class med? :gråter:
 6. Gah! Extremmobbade Hideki class starships är ju lätt snyggast. Älskar den Cardassianska designen på skeppen. *sob* Bara jag gillar Hideki... *snif, sob* Man tycker att någon mer borde gillar cardasianska skepp, men det verkar bara vara jag på hela forumet. :gråter:
 7. Jag är kristen men det betyder inte att jag inte tror på evolutions teorin. Vad menas med småreligonerna? Till småreligioner menas sådana som t.ex Daoism och New Age. New Age är den mediavänliga jippo-versionen av neopaganismen, för att vara mer exakt. Neopaganism är ett bättre uttryck. Själv är man delvis Satanist, så jag hör också till småreligionerna. Och, tekniskt sätt, är det en motsägelse att vara kristen och tro på evolutionen, då Bibeln ganksa tydligt säger att "Gud" skapade jorden. Inget ont, men jag sätter alltid citattecken på orden "Gud" och "Jesus", nothing personal.
 8. Dagens plastikkirurger verkar ju i och för sig ganska skickliga så ett par vulcan örön eller lite trevliga klingon veck borde nog inte vara något större problem. Men du kanske snarare menar att det ska vara gratis? J. Det ska vara gratis och de bör helst kunna alla raser utantill, även de mer obskyra. Tillägg: Jag vill inte bli en Klingon eller vulcan. De är inte kul. Jag vill bli en Cardassian! *rawr* 20. Alla landskap (egentligen helst länder, men vi får ta över världen när vi är färdiga med Sverige) byter namn efter de olika raserna i Star Trek och de som bor där tvingas genomföra plastikoperationer hos de nyutbildade Star Trek-plastikkirurgerna för att passa sitt landskapsnamn. 21. Forumets medlemmar utses till undervasaller över landskapen under den mest aktiva medlemmen, som utses till kung/here över Sverige och får välja tre vasaller som bestämmer över svealand, göraland och norrland - numera aplha, beta och gamma sektorerna respektive.
 9. Okej. Är dom mesiga tycker du? Jag tror att ferengi kanske skulle ha en hemsk budgetparfym som heter karate high. Ja, i min åsikt är de ganska larviga och lite mesiga. Fast jag förstår om andra tycker om dem, detta är bara min åsikt, och smaken är faktiskt olika från individ till individ. Jo jag förstår hur du menar. Men Troy´s mamma är väl allt annat än larvig och mesig? Man kan kalla henne mycket men inte larvig eller mesig! :lol: Absolut! Hon är inte mesig över huvud taget Lwaxana är ju inte riktigt klok. Kanske finns det någon parfym som heter "crazy" som skulle passa henne?
 10. 16. Utbilda specialiserade Star Trek-plastikkirurger för alla som tröttnat på att vara födda som människor. :lol:
 11. Är det TV6 du syftar på då? Ja, tv6 visar sci-fi på fredagar start kl 21. Först är det 2 avsnitt av Stargate Atlantis (säsong 1) sen The 4400 (säsong 3) kl 23.00. Kl 18 är det också sci fi, stargate sg-1 men den visas måndag till torsdag med. Innan SGA och 4400, var det Special Unit 2 och Hex som fanns i tablån. Men av dem två kommer inga nya avsnitt av. Tack Aliline, för att du förtydligade det för oss. Beklagar att mitt inlägg var så informativt. (Tråkigt att det inte gjordes några fler avsnitt med Special Unit 2. Gillade den serien.) Hahaha. Special Unit 2 var underbart. *humor*
 12. Lore är så härligt ondskefull. Jämfört med honom är Data beige. *haha!*
 13. Lätt cardassians. *mmmm.... sooooo sexy...* Jag tror att jag är en cardassian-fetishist
 14. Naraku

  Harry Potter

  Okej, du tycker Harry Potter inte är Fantasy. Hur ska Harry Potter vara för att det ska vara Fantasy David Eddings suger inte. Varför tycker du att David Eddings suger? Det måste vara något personligt mellan er två för hans böcker är det inget fel på. Om alla har fel så betyder det ju att även du har fel. Ähum, jag tror inte att Naraku var helt allvarlig i sitt inlägg. Hon la till och med dit en skrattande smiley om du tittar efter... Oj :rodna: den såg jag inte, läste bara det Naraku skrivit. Tänk vad fel det kan bli om man missar smileyn. Då var det inte allvarligt menat det där om att David Eddings suger, jag blev lite förbannad när jag läste det. Nej, inte helt allvarlig. Är dock inget stort Eddings-fan. *don't hit me* Kan inte riktigt förstå vad folk ser i honom. Angående Potter tycker jag inte att det är fantasy för att jag anser att de är skrivna på ett för infantilt sätt som, även om storyn i allmänhet inte gör det, riktar sig till en yngre publik. Som bäst kan det få höra till genren ungdoms fantasy, men jag räknar de ändå som barnböcker. Inom fantasy tycker jag böcker som Dragonlance etc. hör, inte Potter. They stick out like a soar thumb.
 15. Jobba för Data. *mardrömmar* Jag skullealdrig klara av det för jag tvivlar starkt på att man skulle fatta ett ord av vad han sa - dessutom är han otroligt pinsam! *hu* (jag vet redan att ingen kommer att hålla med mig om det, jag är bara inget stort Data-fan) Skulle nog inte vara kul att jobba under Worf heller, han är knappast någon trevlighets-nisse. Däremot Gul Lemec (med i chain of command)... Han är coolast i hela serien *hyllar alla cardassians* Och snyggast.
 16. Allt Disney får mig att kräkas. *de vill ta över världen, jag lovar!*
 17. Lyssnade mycket på Iron Maiden och Anthrax förr, men lyssnar nu uteslutande på Cradle of Filth. Förväntade mig inte att det skulle finnas så många hårdrockare här, dock. :osäker:
 18. Naraku

  Harry Potter

  Harry Potter är inte Fantasy, David Eddings suger, Alla har fel. End of story.
 19. Naraku

  Harry Potter

  I stort sett all tv serier följer någon form av upprepningsmönster! (om man nu undantar de som berättar en renodlad historia tex rome) Ta star trek till exempel. De kommer till en planet. De stöter på ett problem. De löser problemet och blir hjältar alt kommer tillbaka till sitt rymdskepp. Vad är detta om inte upprepning. Det som skiljer en bra upprepning från en dålig är hur väl man lyckas maskera att det är upprepning. J. Visst är star terk på sätt och vis upprepning, men saken med star trek är att upprepningen inte är som att sticka en kniv i ögat och vrida om några varv för varje enfaldig upprepning. Det finns alltid något som är speciellt för (med möjlighet för undantag) varje avsnitt. Harry Potter utspelar sig på samma miserabla plats med samma miserabnle personer som vinner mot samma miserable fiende. Got the point?
 20. Naraku

  Harry Potter

  B)--> CITAT(B @ 16 Mar 2007, 15:10) <{POST_SNAPBACK}>Jag håller inte med! Jag är verkligen en stor HP-fan och tycker att böckerna är superbra. Likartad story finns även i andra fantasyböcker. Jag har läst en del fantasy men inte en massa. Problemet med en del fantasyböcker tycker jag är att det är ett virrvarr av personer och platser som beskrivs utan att det egentligen händer något. I HP blandas vår verkliga värld med fantasi på ett fantastiskt sätt. För även om det handlar om magi handlar det om verkliga personer. Det finns vänskap, lojalitet och kärlek i böckerna men också skräck och ondska ungefär som i den verkliga världen. Självklart är det fantasi men det är något man kan känna för. Det där med likartade storys är nog sant om många böcker om man bryter ned det till max. Vad jag gillar med HP är att allt inte bara är svart eller vitt. Det finns många gråzoner och frågetecken som kanske rätas ut i den sista boken. Alla som har känt sig ensamma eller rädda kan inte låta bli att sympatisera med Harry. Det spelar ingen roll hur man i HP blandar saker på ett "bra" sätt etc. etc. yadday, yadda. Det finns ingen som helst känsla i HP-böckerna! Jo, visst, det kanske är underhållande för småbarn, men en som kan sin litteratur bör inte uppskatta en ändlös upprepning utan en orginell handling - eller orginella karaktärer. *urk* Faktum är att jag tvivlar på att det egentligen finns något orginellt alls i HP.
 21. Nörd borde vara något positivt! Nörd är något positivt för mig med, jag blir hellre kallad nörd än mainstream, i alla fall.
 22. Ooh, visst ja! Den här är ju också 50% Star Trek ---> http://www.deviantart.com/deviation/445805...me+-in%3Ascraps Det var inte min idé, jag lovar. *sob, sob*
 23. Jag säger som Milhouse: "I'm not a nerd, nerds are smart." Med en lätt ändring: You're not a nerd, nerds are smart! *kukuku* :trollkarl: Bara att informera alla som säger att Star Trek är nördigt, nee?
×
×
 • Create New...