Jump to content

Roosweb

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Roosweb

 • Rank
  Kadett 1:a året
 • Birthday 06/11/1913

Profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Ja haha det har du rätt i NX-01 lustigt att det blir vikingarna .... :lol: ;)
 2. Ja vår lärare är lite som han är, jag lämnade in två projekt jag med, men dom handlade inte om star trek direkt, men jag får nog inte heller mer än VG för jag har jobbat allt hemma jag också eller det mesta när han inte sett i alla fall.
 3. Nu har ju inte jag vart här länge alls, men forumet ser bra ut, är rent och städat från en massa skit rent ut sagt som brukar finnas på andra forum, tänker mest på svordomar, spam med mera. Så bra jobbat, fellow webprogrammers!
 4. Håller med NX-01, var nog den bästa och det blev lite fart direkt, klart bästa fienden också som blev min favorit direkt ... Venom. Var o såg den för nån vecka sen nu tror jag och rekommenderar alla som inte sett den och gillade de förra filmerna att se den. Om inte för att den är bra, så för att han har en mer evil dräkt ;)
 5. Okej jag ska vara ärlig, enda Star Trek jag ens sett är Star Trek Voyager, så jag kan omöjligen säga vilken som är bäst här och lämnar en blank röst ;) Får se om man får tid att kanske se nått avsnitt i framtiden, NX-01 där har ni dock en trogen trekkie ( vet av egen erfarenhet ) ;):P
 6. Exakt, känns även skönt att sista boken kommer nu innan alla som vart HP fan som små blir för stor för böckerna, personligen tycker jag HP är okej, men har fastnat för mer "riktigt" fantasy eller hur jag ska säga det, typ som sanningens svärd, och sånna böcker med en 10+ böcker i serien
 7. Hårdrock är det väl som gäller, men även techno, dance och allt nytt på radio typ, är en allätare gillar allt, även om jag har en ( fast egenteligen flera hehe ) favorit. Sabaton, ett hårdrocksband från Falun är riktigt riktigt bra. Favoritlåtar med dom, wolfpack och rise of evil går inte att tröttna på, man kan inte säga att det är favoritlåtarna egenteligen heller då alla är lika bra
 8. Mitt största hobby/fritidsintresse måste jag nog säga är att designa och koda hemsidor. Driver även själv några då såklart, där roosweb.se är största sidan i nuläget. Vet inte hur eller varför jag fastnade för att börja hålla på med webutveckling, men antar att det är för att man kan göra sig hörd över hela världen, och att det helt enkelt är väldigt kul.
 9. Winners & Sinners En sjukt dålig film, typ en av Jackie Chans först när han "bara" var stor i Hongkong. Men samtidigt är den så dålig att den är rolig så, ja sevärd men ändå inte sevärd ... usch hehe.
 10. Jag har sett alla avsnitt av ROME sässong ett och två och kan bara säga att jag tycker dom är riktigt bra, skön känsla, lite humor ibland, en massa bråk, svärd och blod. Sen själva handlingen är verkligen bra, man får följa med i bråket mellan familjerna i Rom som inträffat på riktigt också såklart då det är verklighetsbaserat till viss grad. Man får även följa Julius Cecars uppgång och fall. Så har ni inte sett den är det ett hett tips
 11. Roosweb

  Plasma Pong

  Har ju funnits ett bra tag nu redan NX-01 ;) Men det är rätt kul, åtminstonne ett tag ... roligare att göra hemsidor ;)
 12. Roosweb

  Boktips

  Jag har börjat på en väldigt bra bokserie skriven av Raymond E Fiest, serien heter ormkrigskrönikan och består av, hmm hur många delar var det nudå? Rätt många delar i alla fall, precis som det ska vara. Första delen heter nått som "Maktens Hägringar" tror jag, eller så är det bok två, i alla fall är dom väldigt bra. Man får följa Erik och Roo, två män båda dömda till döden efter mordet på en genomond prins. Väl ståendes vid galgen, räddas dom av en grupp soldater, under kungens order. Förvirrade, trötta och utslitna får dom inleda träningen mot att bli soldater, helt ovetandes om varför eller vad deras mål är... I en annan del av kontinenten har fienden samlat sig, eller samlar sig under ormdrottningens kommand. Ormfolket, ett genomont folk, med avsky för människor från sitt första andetag, snart ska hennes arme vara stark nog att invadera Midkemia och förgöra människorna för gott. Boken handlar egenteligen om så mycket mera och jag rekommenderar den verkligen!
 13. Jag blev också aningen förvånad över att just # skulle dö. Det skulle vara rätt kul och intressant om nu # är så mäktig att han överlevt till o med överlevde detta, men om han inte gjorde det utan ät död, så känns det också som att det äntligen tar en mycket mörkare väg, inte som det har vart hittils, då det mest vart barnböcker enligt mig då, som man har läst sen man var liten och nu är större då. Ska bli kul med sista boken också, kommer nog självklart köpa den som de andra på engelska då jag inte har tid att vänta på en översättning ;)
 14. Såg riktigt bra ut NX-01 och jag vet att det tog ett bra tag ;)
 15. Jag blev tipsad av ev kompis Har inte sett så mkt Star Trek än förutom lite Voyager, men nu har jag fixat lite Enterprise så blir väl att kolla på det =)
×
×
 • Create New...