Jump to content

Icea

Stjärnflotteakademin
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Icea

  1. Har precis sett hela säsongen och jag tyckte att det mesta var riktigt bra. Resolutions och Death Wish är de absolut främsta, som flera andra nämnt. Sedan kommer antagligen Projections och Deadlock. Jag håller också med MrsRiker om att The Thaw är ett riktigt dåligt avsnitt, men sedan tycker jag även att Non Sequitur är ett fruktansvärt tråkigt avsnitt. Det har väl antagligen att göra med att det är centrerat runt Kim som också är väldigt tråkig och antagligen den person i Voy jag tycker minst om.

    En annan höjdpunkt med säsongen är Brad Dourifs gästframträdanden, han är en grymt bra skådespelare och det är trevligt att se honom som något annat än Grima i Sagan om Ringen och Billy Bibbit i Gökboet :)

  2. Hej! Är också ny här. Har faktiskt bara sett Voyager, Enterprise samt den första och femte filmen, men hoppas kunna utvidga mina kunskaper längre fram i tiden. Har dock hyfsat bra koll på TOS och TNG också. Planerar att se hela Voyager (är nu framme i början av tredje säsongen) pågrundav att jag missade väldigt många avsnitt när det väl gick.

×
×
  • Create New...