Jump to content

antaeus

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

antaeus's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Hej Jakobski!

  Hur ar laget med dig?

  //Max

 2. Vad är det för bild på Enterprise som landar på snö/is på en av skrivbordsbilderna som finns på siten? Vad är det för avsnitt det handlar om?
 3. antaeus

  Säljes: VHS

  Jag fann inget annat forum för detta, rätta mig om jag hamnat fel men jag vill sälja min samling på samtliga avsnitt på Deep Space 9 på VHS. Engelskt ljud, ingen text, dock köpta i Gamla Stan i Stockholm. Nån som är intresserad, kom med bud! Enklast är det väl att sälja dem 'över hand', portot blir alldeles orimligt.... Bor i Stockholm.
 4. Menar du en serie som bygger på star trek? I sådana fall är nog svaret nej med stor säkerhet. Sorgligt nog Borde vara lag på att det ständigt skall utvecklas nya bra star trekserier och filmer! Exakt, jag menade med ST-tema. ENT kom ju rätt fort efter Voyager som kom snabbt efter TNG.... Så Paramount har lagt ner alla planer på serier?
 5. Vet inte om jag är i rätt forum nen jag undrar om någon känner till någon TV-serie som är på gång efter ENT som avslutasdes 2005 (var det väl?)? Jag vet att Star Trek: XI är på gång som långfilm, men veckorserier....? Nån som vet?
 6. Har för mig att inga levande varelser får replikeras, bortsett från grönsaker, förstås..... <_< Det skulle gå att göra det, men som sagt, inte tillåtet att klona folk eller vad man nu skulle kalla det?
 7. Avsnitt du talar om heter Threshold, Janeway och Paris "evolverar baklänges" (eller hur det nu var) efter åkte lite i warp 10. Länk till avsnittet i fråga i databasen. Tack för ett snabbt svar! Lustigt att jag faktiskt mindes avsnitten som två skilda saker.
 8. Kan jag hålla med om, inte mycket skillnad där inte. Undantaget bilderna från: "Unimatrix zeropart 2", "Bride of Chaotica!" och "Endgame" som alla är lite speciella. Och sen har vi ju episod 7 "Eye Of The Needle" Där jag finner henne.... hmmm... ganska attraktiv... :rodna: (Får man tycka så utan att bli betraktad som en mullig mansgris här på forumet?) ;) Och inte får man glömma avsnitten Year of Hell (eller hette det så?). DÄR kan man snacka om bad-hair-day.... :lol: :lol: :lol:
 9. Jag undrar om nån minns vilket avsnitt det var där Janeway och nån annan av besättningen omvandlades till nån sorts maskar? Dessutom vad heter avsnittet där Paris(?) gjorde försöket med över warp 10 med Delta flyer och det hände nåt med tiden... Tackar på förhand!
×
×
 • Create New...