Gå till innehåll

UFP

Stjärnflottan
 • Innehållsantal

  215
 • Gick med

 • Besökte senast

Om UFP

 • Rank
  Löjtnant
 • Födelsedag 1994-10-12

Kontaktmetoder

 • Webbplats URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Star Trek!
 1. UFP

  Tidsresor

  Annars kan du ju ta skeppet till "Mirror Universe" och Tidsresa där. Då kommer inte du bli drabbad av någon "tidsförändring", utan din medpartner i det Universumet... :visslar: <_<
 2. Tja: Familj: * Min Pappa (tittar ibland) Övriga: * En Kille som heter Johan (som har sett Tng Tos Voy och Ent, hans favoserie är Voy) * En personal på mitt gamla kollo (kommer inte ihåg vad han heter, men han heter Helsing på detta forum)
 3. Nice, nu får man veta att spelet kommer utspelas också i TNG tiden innan VOY, jag trodde att spelet handlade om framtiden efter Nemesis
 4. UFP

  Star Trek-modifiering av dator, mobil mm

  Kolla in den här coola sidan som jag hittade nyligen
 5. Coolt! Jag SKA komma dit och ha pengar den här gången :P
 6. Men om alla trekkies runt hela världen samlas och går till utsällningen, skulle då inte Paramount och dom andra tänka om och låta Star Trek Experience leva vidare?
 7. Men ökar det inte risken för skador om man krokar då med en älg tex.......? Men visst, man kommer fram fortare dit man ska. Så egentligen är det väl både bra och dåligt.
 8. UFP

  Star trek Bridge Commander

  Testa gå in på ebay.co.uk istället för.com
 9. UFP

  Star trek Bridge Commander

  Japp, planeten du ska skanna är Alioth 6, ett förslag är att du också håller vapen och sköldar nere, har motorerna på 70% och sensorerna på 100%
 10. UFP

  Star trek Bridge Commander

  En del uppdrag går ut på att hitta fiende baser andra ta tillbaka stationer andra att försvara en stjärnbas. och ja styrningen funkar bra jag undrar om någon vet hur man instalerar bc mods (tex: kobayashi Maru) Ja eller hur? Jag vet inte heller hur man gör det.
 11. UFP

  Star trek Bridge Commander

  Jag har precis skaffat den och jag tycker hittils att storyn är rätt bra (jag är på det där uppdraget där man ska förstöra en station som heter "Chambana Shipyard" med Enterprise. Så har du spelet också?
 12. UFP

  This Is Star Trek! Video...

  Fullständigt IG.
 13. UFP

  Svenska astronauter sökes

  Så mycket att han till och med lämnade raketen och försökte flyga hem. :lol: Undrar om det är ok att man pimplar whiskey på resan? det var ju därför han hade hemlängtan . dumt av dem att slänga på honom ett alkoholförbud , vem vill inte hem då(fast för mig vore det värre med kaffeförbud) Tja, han blev ju också full eftersom att han fick en hel flaska whisky i sitt huvud..... :knäpp:
 14. UFP

  Bästa säsongen?

  Agreed. Fast jag har bara sett Säsong 1 (och har den)
×