Jump to content

UFP

Stjärnflottan
 • Posts

  215
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by UFP

 1. UFP

  Tidsresor

  Annars kan du ju ta skeppet till "Mirror Universe" och Tidsresa där. Då kommer inte du bli drabbad av någon "tidsförändring", utan din medpartner i det Universumet... :visslar: <_<
 2. Tja: Familj: * Min Pappa (tittar ibland) Övriga: * En Kille som heter Johan (som har sett Tng Tos Voy och Ent, hans favoserie är Voy) * En personal på mitt gamla kollo (kommer inte ihåg vad han heter, men han heter Helsing på detta forum)
 3. Nice, nu får man veta att spelet kommer utspelas också i TNG tiden innan VOY, jag trodde att spelet handlade om framtiden efter Nemesis
 4. Kolla in den här coola sidan som jag hittade nyligen
 5. Coolt! Jag SKA komma dit och ha pengar den här gången :P
 6. Men om alla trekkies runt hela världen samlas och går till utsällningen, skulle då inte Paramount och dom andra tänka om och låta Star Trek Experience leva vidare?
 7. Men ökar det inte risken för skador om man krokar då med en älg tex.......? Men visst, man kommer fram fortare dit man ska. Så egentligen är det väl både bra och dåligt.
 8. Testa gå in på ebay.co.uk istället för.com
 9. Japp, planeten du ska skanna är Alioth 6, ett förslag är att du också håller vapen och sköldar nere, har motorerna på 70% och sensorerna på 100%
 10. En del uppdrag går ut på att hitta fiende baser andra ta tillbaka stationer andra att försvara en stjärnbas. och ja styrningen funkar bra jag undrar om någon vet hur man instalerar bc mods (tex: kobayashi Maru) Ja eller hur? Jag vet inte heller hur man gör det.
 11. Jag har precis skaffat den och jag tycker hittils att storyn är rätt bra (jag är på det där uppdraget där man ska förstöra en station som heter "Chambana Shipyard" med Enterprise. Så har du spelet också?
 12. Så mycket att han till och med lämnade raketen och försökte flyga hem. :lol: Undrar om det är ok att man pimplar whiskey på resan? det var ju därför han hade hemlängtan . dumt av dem att slänga på honom ett alkoholförbud , vem vill inte hem då(fast för mig vore det värre med kaffeförbud) Tja, han blev ju också full eftersom att han fick en hel flaska whisky i sitt huvud..... :knäpp:
 13. Agreed. Fast jag har bara sett Säsong 1 (och har den)
 14. Sådär, nu har man sett typ 8 avsnitt iallafall, och måste säga att jag är en jäkel på att känna migsjälv och mina favoritkaraktärer. Mycket riktigt så är Julian Bashir min absoluta favorit :lol: Det var likadant när jag kollade på Enterprise första gången: Jag trodde stenhårt på att Malcolm skulle bli min stora favorit, och mycket riktigt blev han det Vi tycker lika :lol:
 15. Min lista: 1: First Contact 2: The Voyage Home 3: The Undiscovery Country 4: The Search For Spock 5: Nemesis 6: Insurrection 7: The Wraith Of Khan 8: Generations 9: The Final Frontier 10. The Motion Picture Ser även framemot att lägga till Star Trek 11 i listan ;)
 16. Ok då är vi nere på 1701 och 1701-A. J. De riktigt stiliga skeppen alltså. NCC-1701-B då? Star Trek Generations var han på skeppet
 17. Har du märkt att jag har blivit medlem där? :lol: :P
 18. "Nuclear vessel" Inte konstigt att många gillar filmen (även jag).
 19. Jag skulle gärna se ett star trek spel som har samma upplägg som SW KOTOR (Star wars- knights of the old republic). Där var det plenty av diplomati OCH action! Dock så skulle gubbarna vara smidigare att styra än i KOTOR då! Jag skulle också gärna se en uppföljare till Bridge commander! Jag har ju inte lyckats få tag på bridge commander, bara kört demon Finns en community som har moddat bridge commander och det hade varit skoj att köra dessa moddar utöver själva bridge commander! En till som vill ha BC :P ! Jag hade spelet privatkopierat innan det slutade att fungera, då jag kom typ över halva spelet. Fast jag har hört att det finns på eBay och Amazon så varför inte bara gå in d??r och "order" när man ännu kan (dollarn har sänkts), jag får inte göra det för att det är 18 års gräns och farsan han är så snål så
 20. det är ingen skyttel . det är en Volvo ! :lol: En volvo från framtiden! Undrar vad som gör att den kan flyga? ;) En jetmotor under "Volvon"?
 21. Propworld mässan arrangeras 3 ggr per år. Göteborg & Malmö på våren och Stockholm på hösten. Ok, tack för svaret, jag trodde det var slumpmässigt när det gäller årstiden.
 22. Som jag sa, Starfleet Command 2 rekomenderar jag, fast där finns det action också men på special uppdragen så kan man tex prata med en leadare för något inperium m.m
 23. Jag har för mig att Supreme Comander skrev att han hade (och kanske har) Elite Force till PS2 men att han ångrat det av någon anledning, eller hur Supreme?
×
×
 • Create New...