Jump to content

Himmlah

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

About Himmlah

 • Birthday 08/27/1988

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Dalarna, Orsa
 • Intressen
  jahapp.. hmm.. jag antar att star trek är ganska uppenbart.
  Segling är också en favorit! Styrketräning går också hem.

Himmlah's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Här har du en artillerist! Gammal luftvärnare är jag! Pang pang! Här har du en riktig gammal artillerist :P FH77AP pillade jag med. Vad utbildas det på nu och hur många? Detta är sista året de utbildar folk på den lite större FH77B. Nästa år sätts den splitternya "Archern" in.. Vilket betyder att vi praktiskt taget har obegränsat med amunition. :P Vad gäller antalet så har vi 4 pjäser, plus fyra i reserv... jepp, det är sveriges artilleri idag. <_< För er som är lite intresserade:LÄNK Liten documentär om archern.
 2. Gör lumpen.. tänka sig va :blink: Inte många trekkers inom artilleriet kan jag medela. :P (inte många kanoner heller)
 3. Lägger min röst på voyager. Det enda som fattas är att Janeway säger någonting som skulle kunna mäta sig med "to boldly go... trallala trallala" Kanske någonting om mänskligheten... eller vad det hela handlar om.. något riktigt stilrent och smakfullt ;)
 4. Hehe, lär nog dröjja ett bra tag innan vi är uppe i holodäck-nivå :P
 5. Om man ska boka en resa idag så får man punga ut med drygt 1.4 miljoner svenska kronor. Men priserna beräknas så småningom hamna på runt 200.000 kronor. Vilket, enligt Will Whitehorn, är tillräckligt lågt för att LKAB skulle kunna bjuda hela Kirunas befolkning på en tur upp. Huruvida konkurs är aktuellt efter det vet jag inte. Vet inte vad ni anser men jag tycker inte att 200.000 sek är allt för mycket för en resa upp i rymden.. även om den bara varar i Ca 5 minuter. <_< För övrigt har det hittills bara delats ut en enda gratisbiljett, vilken Stephen Hawking tog emot.
 6. Knappast. Det blir nog snarare Virgin space fleet. J. Hmm.. kanske inte, men ändå. Med Maud som rymdminister kan vad som helst hända ;) Ni som går på Rymdgymnasiet kanske blir sporrade av detta utalande som Will Whitehorn, vd för Virgin Galactic, gjorde angående studenter vid Institutet för rymdfysik:
 7. Kul! Hoppas att Sverige i framtiden blir en stoor rymdnation "Kungliga svenska rymdflottan" Typ samma film fast med förklaringar och kommentarer: >här<
 8. Jag måste nog säga VOY eftersom den trots allt var min första.. man glömmer aldrig sin första :lol:
 9. Jag passar också på att önska alla en riktigt god och jul och ett gott nytt år.. ska försöka att inte missa kalle i år :P
 10. Hehe, rolig sida! Skulle vara kul att bli porträtterad av en av de riktiga tecknarna till Simpson. Förvrängd som en karikatyr förstås Ganska likt mig.. Bild här
 11. Hehe, låter som om det var roligt värre. det var väl faen att man skulle missa det! :arg: Ahh.. får väl vara bättre förberedd nästa år antar jag. Så man kunde alltså inte ens se gästerna utan att betala?.. Tidigare har det ju varit så att de setat vid ett långbord längst in i lokalen. Jo, jag letade först efter en tråd som tog upp detta ämne men hittade ingen.. Men om någon som sagt hittar den så kan ni väl medela mig om den. :borg2:
 12. Finns det någon här som var på Science Fiction mässan i stockholm den 3-4 Nov? Tänkte själv åka men det blev knas med samkörningen i sista sekunden så.. Berätta hur det var. Någon som tog kort på sig själv och Anthony Daniels?..
 13. Jag skulle narturligtvis vara kapten men eftersom resten av besättningen antagligen skulle bestå av tribblar så skulle väl jag få låv att ha hand om det mesta på skeppet. (Tribblar har nog svårt för att lära sig warp-mekanik) För att hålla nere tribbel-antalet på en anständig nivå så skulle Lursa och B'Etor också ingå i besättningen som försteofficer/säkerhet respektive ingenjör/läkare. Eftersom vi bara skulle vara 3 + Ca 10 000 så skulle nog en Sovereignjakt passa bra. Vi skulle tillsammans planlöst driva runt i utkanterna av betakvadranten tills dess att antingen tribblarna eller jag, Lursa och B'Etor gav upp och anmälde sig frivilliga till borgassimilering. ...eller inte ;)
 14. Jag håller med dig Cecilia.. Jag har heller inte sett särskilt mycket av TOS men av vad jag har förstått, rätta mig om jag har fel, så använder Kirk knytnäven mer änn Picard gör. En kapten ska precis som du säger ha diplomatiska egenskaper, Särskilt i rymden ;) Bättre med vänner änn ovänner.
×
×
 • Create New...