Jump to content

LiquidFire

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

About LiquidFire

 • Birthday 02/19/1987

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.youtube.com/profile?user=likeliquidfire

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Linköping

LiquidFire's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Det har ju ryktas lite om att Robbie Williams ska spelar Kirk. vet inte om det är bra eller dåligt... men jag säger nej tack till Orlando Bloom iaf han känns helt fel som kirk :S
 2. Jag valde B-Type warbird, romulens har fula kläder men snygga skepp :P bird of prey är också väldigt snygga.
 3. ah tack, det glömde jag: en till anledning att välja Spock. Han är snyggast ^_^ (och då menar jag så som han ser ut i TOS och inte i filmerna, usch där är han ju gammal )
 4. Okej, skepp har jag ingen koll på alls så de struntar jag i. Capten: Picard First officer: Spock Science officer: Data Chief engineer: Scotty Tactical officer: Worf Chief of security: Odo Fattar inte varför alla sätter sig själva som kapten, skulle få välja position skulle det själklart bli "Chief engineer" men jag skriver Scotty för jag tror han lyckas bättre än jag...
 5. Håller fullständigt med den trion är perfekt det är mest därför original serien är så bra. Jag har inte sätt så mycket Voyager typ säsong 1, men av de lilla jag har sätt är Tuvok väldigt tråkig, sen är det bara jag som tycker han över använder "mindmelt"? känns som om han tar bort mycket av mystiken kring den. Enterprise har jag inte sätt alls så jag kan inte uttala mig om T´Pol. Sen kan jag troligen hitta på ganska många till anledningar att välja Spock (mer eller mindre vettiga). Kontenta är att Spock är bäst
 6. jo SF e en fin butik brukade handla Pratchetts böker där när jag bodde i Stockholm Var och hälsade på där i helgen.
 7. den går ju att köpa på hans hemsida (http://www.voltaire.net/) vet dock inte om dom skickar till Sverige den kanske går att få tag på, på något anat ställe också men inte utan för USA iaf. Hittade en live inspelning av på Youtube.
 8. Det finns en ganska intressant artist som klara sig Voltaire, normalt sätt gör han musik som närmast kan beskrivas om folk-goth. Men han har också en högst underhållande platta vid namn: Bannad on Vulcan. med låtaran, Screw the Okampa, The sexy Data tango, The USS make sh*t up och Worf's Revange(Klingon rap) alla rekommenderas starkt. har någon annan hört dess? och vad tycker ni?
 9. Kan ju inte låta bli att göra lite själv reklam: http://www.youtube.com/watch?v=f09tnRv3Udc S.P.O.C.Ks låt Trouble with Tribbles till klip från TOS: The Trouble With Tribbles http://youtube.com/watch?v=QpY4GE-1KzY S.P.O.C.Ks låt Mirror world till klip från TOS: Mirror, Mirror. är riktigt nöjd med den senare av dom två, men den låten är bättre också.
 10. Nja, jag kommer från Stockholm, men jag bor mest i Linköping så det har börjat kännas som hemma. Och tack.
 11. Jag är en till tjej som gillar Star Trek, men jag är å andra sidan är jag nörd. Jag tycker det är mer på taglit i data och teknik sammanhang att det är ont om tjejer. Som exempel, kan jag säga att dom jag känner som gillar Star Trek är rätt jämt fördelade mellan könen. Medans de på vissa kurser jag läste i år var en sisådär drygt 100 killar och vi var 2 tjejer. de är vad jag kalar för dålig könsfördelning :P
 12. För närvarande mycket gothic, men en del metal också. Favoriterna är Tiamat, men några andra exempel är Voltaire, Type O Negative, Alice Cooper, Depeche Mode m.m.
 13. Hej är ny på forumet så liten presentation: Blev introducerad till Star Trek i november förra året. Sen dess har jag hunnit se hela TNG, TOS, alla filmer plus lite DS9 och VOY..... Ser inte mig själv som en trekki jag gillar bara serierna. Har dock gjort två youtube musikvideor med klipp ifrån original serien (så jag kanske är på väg mot trekki hållet?) Annars så pluggar jag Datavetenskap i Linköping. Förutom att gilla Star Trek så är jag lätt fanatisk när det kommer till Discworld (en fantasy värld med en massa böcker).
×
×
 • Create New...