Jump to content

Luddepw

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About Luddepw

 • Birthday 10/31/1990

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Munka-Ljungby i Skåne
 • Intressen
  Sci-Fi
  Datorer
  Fantasy
  Hårdrock

Luddepw's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Okej, struntar i Spoilrarna nu. Harrys första son hette James, dotter hette Lily och den minsta hette Albus (Severus som mellan namn). Personligen tyckte jag att det var lite fjantigt (i brist på bättre ord) att han döpte sina barn efter hans föräldrar, Albus Dumbledore och Severus Snape. Detta är precis som om Ginny inte haft någonting alls att säga till om när barnen döptes, vilket jag anser vara högst osannolikt. Det kan ju vara så att hon också tyckte att de skulle heta just detta, men det är inte särskilt troligt. Eftersom om de nu skulle bli uppkalade efter någon så är det ju mer logiskt att något barn var uppkallad efter någon i hennes familj, t.ex. Fred (som också dog i kampen mot Voldemort).
 2. jo de kan ju ha något med det o göra :lol:
 3. Jo det är ju sant, men jag tror dock att jag ändå föredrar o läsa böckerna från början till slut Btw, varför skriver du alltid J. i slutet av dina inlägg?
 4. Hahahaha Så du tjuvläser slutet utav böcker som du tänker läser först? :lol: eller var detta kanske bara ett undantag
 5. Var det Jolene Blalock(T'pol i ENT) som spelade den kvinnliga Jaffa gruppens ledare i dagens avsnitt (20/8)? eller har jag tagit misste, tyckte de e rätt lika iallfall.
 6. Undrar mest vad ni andra tycker om den sjunde harry potter boken, Harry Potter and the Deadly Hallows. Finns ju bara på engelska än så länga så det är ju kanske inte så många som har läst den. Ni som tänker vänta på den svenska verisionen av boken, som kommer till jul, bör sluta läsa nu. Skriv gärna vad ni tyckte om boken och om ni hade tänkt er ett annat slut på historien om Harry Potter pojken som överlevde.
 7. Jag har iallfall stora förhoppningar på detta spelet och kan knappt vänta tills det släpps.
 8. Välkommen hit!

  / amiral Pjotr'k (forumledare)

 9. Jag har en del favoriter bland Voyagers besättning: Tom Paris, Doktorn och Seven of Nine. Men min röst hamnar nog hos Tom Paris.
 10. Skulle personligen vilja rösta på Miles O'brien men han är tydligen inte med
×
×
 • Create New...