Jump to content

Crayle

Stjärnflottan
 • Posts

  713
 • Joined

 • Last visited

About Crayle

 • Birthday 07/12/1978

Crayle's Achievements

Kommendörkapten

Kommendörkapten (9/15)

0

Reputation

 1. Jo men man kan ju inte tvinga på de federationregler om de inte är med i federationen
 2. Cardassians är väl inte med i Federationen? Eller iaf inte under serierna, om jag minns rätt så var det väl nåt snack om att de skulle gå med efter kriget i DS9 eftersom deras civilisation var på väg att gå under (kanske minns jag fel). Varför de inte bråkade med med Cardie boysen var att Federationen hade problem nog att handskas med som borg o så....
 3. Från startrek.com: Full Name at Birth: Annika Hansen Parents: Magnus & Erin Hansen (both assimilated by Borg ca. 2356); only known surviving relative is an aunt, Irene Hansen Place of birth: Tendara Colony, SD 25479 Alltså är hon varken svensk dansk eller norsk utan tendarian ;) Fast det låter ju ganska danskt Hansen.
 4. Direktlänk till speldemot: EF2 Demo
 5. Tv4 imorgon (tors natten mot fre) 00.15 är det "Hollywood Aliens vs Monsters" ett 1.45 långt program om science fiction-historia
 6. 2an utspelar väl sig inte exakt efter 1an, därav kan man förklara att Neo är poppis bland folket och känner sig hemma i Zion. En annan miss är ju att Links tjej säger att hon förlorat två bröder till Nebbud... - Morpheus skepp, men i ettan så är det ju bara en av hennes bröder som dör (Tank eller va han nu heter) men den andra överlever juh?
 7. Har precis klarat spelet Enter the Matrix - bortsett från att man fick se lite filmat material under spelet, som utspelar sig under tiden som Reloaded, fick man se lite från nya filme oxå (som jag har för mig inte är med i eftertext-trailern)
 8. Jaha ikväll så drar Matix Reloaded igång så jag undrar vad ni tycker om filmen, själv tycker jag det var lite mkt tv-spel över det hela, tuffa fightingsekvenser men inte så mkt mer.
 9. Kul att du skriver om sci-fi - har skrivit två a-uppsatser och en c-uppsats om sci fi (star wars/stargate/framtidsdystopier)
 10. Crayle

  X-Men 2

  Gambit är INTE med i filmen. En intervju med skådisen som spelade Gambit sa att han var med i en scen men den blev bortklippt. Skådisen är stand-in för Jackman (Wolvie) och var med i en scen eftersom han var grym på att slåss. Tror det står med på CMB (se länk ovan)
 11. Crayle

  X-Men 2

  Tja. Trogen serien? *spoiler alert* Inte direkt, det finns en del saker som inte stämmer alls. Dessutom så blir Jean Grey besatt och helt övertagen och kontrollerad av Phoenix efter en tur i rymden (eller på väg från rymden till jorden) och dör för att sedan återfödas osv... i filmen blir hon inte besatt och övertagen, måhända har hon fått Phoenix i sig men inte på samma sätt eller lika kraftigt som i serien. Sedan har ju Rogues figur skirivits om helt, hon är i serien från början en ond mutant (som var med i Magnetos gäng) med Mystique som styvmor, men hon begav sig till Xavier för att få hjälp att kontrollera sina krafter. Jaja. En 3a blir det nog, folk från 2an har ju skrivit kontrakt för en sådan film, däribland Famke "Jean Grey" Jensen, men det lär nog dröja något eller några år. X-Men 3
 12. extra info för oss sci-fi nördar paul goddard spelar både agent i matrix (han som dodgar bullets som neo skjuter på taket) och stark i farscape
 13. Crayle

  X-Men 2

  X-Men 3? Jajamensan! X M E N 3
 14. Crayle

  X-Men 2

  Nja. Jubilee glömde jag inte - hon har ju en ganska framtrände roll som mutant, så henne är det svårt att missa. Men när vi ändå är inne på "kidsen" så har vi ju även Shadowcat och Colossus, som liksom Rogue i serien inte är en ungdom utan vuxen (eller iaf 10 år äldre än i filmen).
 15. Crayle

  X-Men 2

  För er X-Men nördar: Gambit - hans namn (Remy laBeu) dyker upp på listan över mutanter när Mystique hackar Deathstryke's dator Beast - han dyker upp på TV'n (som Henry McCoy hans "riktiga" namn) när Mystique raggar upp en vakt Archangel - är inte med men hans vinge syns på röntgenbilderna på Strykers hemliga bas. Det kan ju tilläggas att X-Men 1 drog in 300 miljoner dollar (hittils) samt att adlade och oscarssbelönade skådespelerare ställer upp för filmen så X-Men har väl fått sin erkännande? Sedan kommer det en X-Men 3 (flera skådisar är redan klara) samt det snackas om en 4a och en 5a också.
×
×
 • Create New...