Jump to content

alex

Stjärnflottan
 • Posts

  85
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by alex

 1. Här kommer en liten uppdatering från skåneland. Filmen skall nu visas på SF i helsingborg detta måste ha bestämts på eftermiddagen i går för jag pratade med dem på morgonen,hur som helst så beställde jag biljetter till ett gäng och stack ner och hämtade ut dem igår kväll,inne på bion finns inte en annons eller poster överhuvudtaget inget som visade att filmen skulle komma.Räknas verkligen denna film som så obetydlig ?
 2. Nej 150000 stämmer när man räknar närområden.Det får väl bli malmö som du säger,synd bara.
 3. Ett stort grattis till alla andra städer i sverige i Helsingborg tänker man nämligen inte ens visa filmen överhuvudtaget.. Det bor 150000 människor här men det är tydligen inte tillräckligt däremot kan man köpa in vilka andra filmer som helst varav de flesta mindre bra. aaaaaaaaaaaaaaarrghhh...
 4. Älskar Enterprise, inte introt dock. Synd att det bara blev fyra säsonger. Jag plöjde oxå alla avsnitt på en månad gick hur bra som helst.
 5. ................Träning....är det en ny chipssort?
 6. alex

  Vad säger ni?

  Helt otroligt..........
 7. Kolla in chorus line klippet på tuben. Hade jag haft några fler små R2D2 kompisar till min samling så hade jag kunnat haft lika kul....eller hur med mitt tålamod....Det är inte helt lätt att få han att göra det man vill. Vissa dagar totalvägrar han att göra något vettigt överhuvudtaget.
 8. min man köpte den i present till mig på moviestore.nu tror den kostar runt 1500-2000kronor
 9. Har för mig att han går loss på ca 30000 och visst är den fin....Själv är jag stolt ägare av R2D2 som interaktive droid här hemma men han är faktiskt ganska sur av sig och åker mest runt och piper,men vissa dagar är han riktigt trevlig och hänger efter mig i lägenheten och svarar på tilltal mm.
 10. Härligt.......bara så att vi vet, hur kul som helst.....
 11. Ska bli roligt att se bilder sedan,lycka till och hoppas att det inte tar alltför lång tid att införskaffa alla tillbehör......
 12. eller vad sägs om lite ost....................funkar alltid speciellt till varm choklad...mmmmm...He he.
 13. Kändes tomt där ett tag......alldeles ensam.....
 14. Typiskt den andra verkar ju mer spännande......
 15. Jag kanske har tur och hittar en ;) Jag har ju lyckats hitta en snygg och vettig make. I detta vi kallar våran verklighet
 16. Men vilken skön sida detta var då varför har jag inte sett denna förut Arggggghhhhhh... ska ju handla mera star trek pryttlar nu ju....eller kan man någonsin få för mycket Hmmm.
 17. Jag fick mina pengar insatta på kortet i fredags förra veckan, ja där ser man.....så nu skall jag sy en hel tribble familj själv i stället.Minst tio stycken...
 18. Känns som om vi har konstaterat att smaken är rätt olika, lite kul tycker jag.Det är svårt att säga vilken som är sämst de tar ju upp olika situationer och perioder i vårat kära universum,själv älskar jag DS9 tror jag håller på och kollar den för femte gången.
 19. Håller med johanna en snygg och vettig cardassian får det nog bli.
 20. Lägger min röst på julian bashir + EMH får man det? båda har väldigt stor kunskap. skoja bara det blev julian till sist efter mycket fundering si sådär o,3 sekunder.
 21. Japp jag glömde ju den STARSHIP TROOPERS fantastiskt dålig film håller oxå med om alien vs predator 2 suck.
×
×
 • Create New...