Jump to content

Bebbe

Stjärnflottan
 • Content Count

  255
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bebbe

 1. Jo jag har köpte den..pga av nyfikenhet men jag är inte rätt person att köra det skeppet. I´m a escort-head. Men det går nog att få ut en hel del av det! Ok, kanske passar mig då som bara har kört cruiser.
 2. Va bra. btw, är det någon som köpt Galaxy X (Dreadnought)
 3. Nån som fortfarande spelar STO? Funderar på att komma tillbaka
 4. Idag ska Endgame släppas tydligen med nya uppdrag. Titta på denna video för att få veta mer The Infected
 5. Jippi, servern ska vara nere i minst 2 timmar.

 6. Storyline uppdragen tycker jag är väldigt intressanta då de är som små episoder. Roller är ganska viktiga. både på makrken och i rymden. Speciellt i pvp. Fleet Action skulle väl kunna liknas vid instanser, också pvp instanserna.
 7. Långt upp till Lvl 11 (Lt Cmdr). Vilka skeppsklasser kör ni med?` Schwozh, jag spelar på eftermiddagarna. Från typ 16.00 fram till sent på natten. Kan hända att jag spelar tidigare också
 8. Ok funderar på att skaffa STO nämligen. Det verkar ganska intressant. Sen behöver jag komma tillbaka till Star Trek också. Just nu är det bara Battlestar Galactica och Stargate some gäller :P
 9. Så hur många på detta forum spelar STO?
 10. Bebbe

  deviantART

  Någon här som har ett deviantART account. Skulle vara kul att se vad ni hittar på för skoj. http://bebbe88.deviantart.com/
 11. Jupp. Vanessa James är grymt snygg. Hoppas att vi får se mer av henne i kommande avsnitt. Jag håller även med många. Greer (Crazy Marine Guy) växte i denna episode. Han visade lojalitet mot Young och han verkar veta vad som krävs för att gruppen ska överleva. Han är även mer djup än jag trodde (hans monolog med Kinon i början). Även relation mellan Young och Rush tätnar. Hur jag ska lägga mig till triangeldramat Eli/Chloe/Scott vet jag ej. Förhoppningsvis smyger James in på ett hörn och förstör det för Scott.
 12. Ingen aning när det kommer till Sverige. Tittar på avsnitten från SyFy.
 13. Skit i 3D, ge mig hela filmen i ett hologram format så man kan vara mitt i smeten när det smäller.
 14. Håller med dig om det du sa i spoilern. Snacka om att slösa episodtid på helt meningslösa grejer, iallafall i början. Sånt där kan man ta senare. Personerna du pratar kan antagligen inte medverka i detta skede pågrund av två orsaker. Skådespelarna är upptagna och SGUs karaktärer ska ta plats. Det blir ju ganska meningslöst att ha en SGU ensemble om de så fort de blir problem ringer hem och skickar dom som passar. Däremot har jag ett förslag till Col. Young. Så fort han ska till Jorden borde han kedja fast sig själv, ge nyckeln till Lt. Scott och ett specifikt lösenord som Young måste säga för att bli frisläppt. På så sätt slipper vi Col. Telfords arroganta och idiotiska beteende.
 15. Jaha där ser man, jag har för mig att Oort låg mycket närmare, tänkte kanske på något annat Sjuka avstånd. Här jublar vi att vi kan ta oss till Mars inom några månader och klagar för att det är långt in till stan. Allting är sannerligen relativt.
 16. Har nu sett episod 4 "Darkness". Det var ett riktigt bra avsnitt, bästa hittils. Det börjar nu kännas mer som Stargate och förhållanden och karaktärer börjar utvecklas. Jag gillar speciellt vänskapen mellan Chloe och Eli. Eli är även en klar favorit bland karaktärerna då han påminner om O'Neill i sina skämt. Och för er som ogillar Rush så kommer ni att få en ny person att ogilla, Col. Telford.
 17. Kul med lite lokala nyheter. Piggar alltid upp nyfikenheten inom en när det är nyheter om vår stora bakgård
 18. Tja, han datorsnubben fick ju iaf en bra introduktion. Dessutom lyckades man på mycket kort tid inviga den oinvigde i SG-världen, vilket jag tycker var skickligt. En stor fördel med SGU är att karaktärerna inte är 'superhjältar' så att säga, som de var i de tidigare serierna. Det är ju sant, snabbgenomgången med Jackson var en väldigt bra idé. Såg nu att pilotavsnittet egentligen inte är avslutad. Har sett Air part 1 & 2 och trodde att nästa episod skulle vara en ny men icke. Imorgon sänds Air part 3. Det är den enda piloten kan man säga som har varit i 3 delar.
 19. Det som slog mig i piloten var att man fick veta mycket lite om karaktärerna. Ja menar, efter SGA pilot så visste jag vem Sheppard, McKay, Beckett, Ford, Teyla och Weir var och vilken funktion de hade (soldat, forskare osv). I SGU däremot kändes som att jag inte fick nån koll alls, inte mycket fokus alls på karaktärerna. Den enda jag riktigt kommer ihåg är Nicholas Rush. De andra fick inte mycket plats alls.
 20. Har sett Air del 1 & 2 nu och måste säga att jag är positivt inställd och kommer att fortsätta följa SGU. Robert Carlyle är bra som alltid och skapar ett stabilt centrum i serien. I början kändes SGU verkligen som BSG, det var mörkt och dystert som det kunde vara på Galactica men det som verkligen kändes som BSG var dom två gånger de använde stråkar i bakgrundmusiken, man fick verkligen en känsla av att det kunde lika ha gärna ha varit Galactica. Men efter att ha sett en och halv timme av piloten så är jag nyfiken på vad serien kommer att skapa. Förutsättningarna är ganska unika. I SG-1 kunde de alltid kommer hem till Jorden, i SGA var de fast i Pegasus för en säsong men de hade ändå en bebolig planet. I SGU däremot är de fast på ett skepp som har diverse problem. De kan, som alla andra SG serier ringa en gate, dock bara under en begränsad tid vilket skapar en ny sorts stress och historia utveckling för teamet som går igenom gaten. Ser fram emot nästa vecka.
 21. Jo, möjligen för en klingon, men den är ju tvärt emot allt vad federationen står för, så jag har i alla fall svårt att se Picard stämma upp i den sången... Kanske Sisko under Dominion kriget.
 22. Låten skulle passa ganska bra i en Mirror episod. Enda nackdelen är att i spegelvärlden så finns det ingen Federation. Stargate Trek
 23. Om nån är intresserad av gammal sovjetisk militaria, samlarobjekt och även mer moderna militär saker (från USA och Ryssland) så finns Röda Sjärnan
×
×
 • Create New...