Jump to content

Vulcan_Tuvok

Stjärnflottan
 • Posts

  181
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vulcan_Tuvok

 1. Jag såg såg filmen i Norge och den var otroligt bra. En par av mina vänner säger att den var usel. Det tycker inte jag. Min favorit är fortfarande (agent) Smith. Det var bättre än ettan måste jag säga. Den hade mera visuella effekter och häftiga fightscener. Spoiler varning**** * * * * * * * * * * * * * * * * * * Jag har hört att Neo kommer att kunna göra samma saker i "verkligheten" som han gör i the Matrix. Då kommer det ju att vara hur enkelt som helst att besegra allt.
 2. Vet du var du såg artikeln? Hemsida alltså?
 3. Ska snart lägga upp programet på min nya lunar: Lord_Gimli
 4. Det där är ett Federation class om jag inte misstar mig... Såvida det överhudtaget är ett Starfleet-skepp. Det är ett skepp jag kommit på alldeles själv. Tagit vissa saker från Star Trek världen samt hittatpå vissa saker. Den ska heta NX-56930 U.S.S Kamcatka
 5. Jag såg ett program på Discovery (kids), det handlade om en tricorder liknande sak. Den kunde ta temperatur med mera. Ifall någon anna såg den skulle personen ifråga kunna upplysa mig om företagets namn. Jag tänkte att det skulle passa med en disskusion om tricorders. Det är ju också en viktig del utav Star Trek. Jag vet att jag skulle vela ha en sådan.
 6. Jag har hittat ett sätt att räkna ut stardate. Det är inte det "riktiga" men det går. Dagen stardate är 213353.84 Först tar du århundradet tjugoförsta (i England och USA) =21 Året i århundradet =3 (2003) Dagar som gått av året delat med 0,365 = 353 (ungefär) Procent som gått av dagen =84 (när jag skrev) (Man kan ta procenten mer nogrannare ifall man vill ha exakt tid.)
 7. Här följer lite fakta om hur mitt skulle se ut (på engelska): Dimensions: Overall length: 1200 meters Overall beam: 900 meters Overall draft: 250 meters Displacement: 19000000 metric tons Crew Complement: 2100 person Velocity: Cruising: Warp factor 6 Maximum: 9.99 Duration: Standard mission: Varies Recommended yard overhaul: 30 years (varies) Propulsion systems: Warp: (3) LF-50 Mod VI Advanced Linear Warp Drive Units Impulse: (3) FIG-5 Subatomic Unified Energy Impulse Unit Weapons: 20 Type XIII Collimated Phaser Arrays 5 MK 95 Direct-Fire Photon Torpedo Tubes Primary Computer System: M-18 Bio-neural Gelpack Isolinear IV Processor Deflector Systems: FSS Primary Force Field and Deflector Control System Embarked Craft (Typical): 10 Shuttlecrafts (Delta Flyers) Tog model från boken Starship spotter...
 8. Vilken bra del. Den är bra och låten i början, wow. Bra karaktärer är Archer och Phlox. Den hittils bästa roll tolkningen är Scott Bakula. Han är ju grymm. Det här ser ut att bli en värdig följare för Voyager.
 9. Det var svårt men jag valde 6:an. Men det är nog slutet på 6:an och början på 7:an.
 10. Var finns närmsta stora Star Trek förening? Om man bor i norra Sverige så är det svårt att hitta likasinnade.
 11. Det är helt klart doktorn. Han är en levande källa för skämt och sarkastiska skämt.
 12. Det kom som en chock att Neelix försvann. Han kanske inte var med så mycket men han var rolig de delar han var där. Han som skulle laga "sina" maträtter på jorden och allt. Men jobbet han fick passade honom.
 13. Det är helt klart Hirogians. De är häftiga och har grymma skepp. Stora, starka och tungt beväpnade.
 14. Prophecy Det var en bra del. Den får 7/10. Måste gå.
 15. Lineage Det var en dålig del helt klart. Det var mera en såpa än Star Trek. 3/10
 16. Man ska inte kolla på en star trek del så många gånger så man kan dialogerna och felen. Det tar bort "magin".
 17. Shattered Det var en kanon del. Men en sak undrar jag? hur visste Janeway var cidern var förvarad? Hon måste antagligen ha kommit ihåg från det förflutna eller så sa Icheb det åt henne. 9/10
 18. När vi pratar låtar undrar jag en sak. Vem sjunger låten "someone to watch over me" i delen med samma namn.
 19. USS Voyager är häftigast. Sedan kommer USS-Enterprise
 20. Skulle gärna tjänstgöra under Janeway.
 21. Count me in. Oops man skulle visst skicka direkt till dig. Det var inte meningen. Ursäkta mig.
 22. Vad är det med er? Spaceballs är nog den bästa sci-fi parodin någonsin. Sett den en massa gånger och fortfarande lika kul.
×
×
 • Create New...