Jump to content

Fairy_Of_Darkness

Stjärnflottan
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Fairy_Of_Darkness

 1. FEL! Voyager och THG kommer alltid att vara bäst och TOS kommer alltid att vara sämst i mitt tycke.punkt
 2. Jag identifierar mig mest med B'Elanna. Mest för att hon har det lite svårt med sig själv och ja, struligt liksom. Hon har inte mycket självkänsla i början av serien. Men hon blir bättre, därför vill jag vara henne och bli bättre^^
 3. Nej, det vet jag. fast i en serie som Voyager skulle han blivit alldeles för tradig om han syntes mera och hade fler scener, som den Vulkan han är. Som exempel avsnittet Resolutions, där blir han nästan outhärdlig (som jag ser det).
 4. Jag tror inte heller att Kes som rådgivare skulle fungera, skulle hellre se Chakotay i den rollen, möjligtvis Samantha Wildman av nån anledning. Gillar rollen, och tycker att J Lien gör den ok, Kes kanske skulle blivit en intressantare karaktär om nån annan fått rollen. Tycker hon gör den som bäst i ett avsnitt och det är Warlord. Vet inte riktigt varför, men det kankse bara är så att Lien ska spela sånna roller. Ang. Kes och Neelix kärlek finns enligt min mening inte så mycket att säga. Det är bara tråkigt, hans ÖVERdrivna svartsjuka förstör allt.
 5. Hirogen är en väldigt bra sminkad ras. Skulle nog inte känna igen nån av de skådespelarna, fastän att man ser lite av ansiktsdragen trots sminket.. En Bothanskådis skulle jag nog inte heller känna igen...
 6. Space Cases var det, kände igen bilden direkt^^
 7. Den serien jag tycker är dåligast ever har jag lite svårt att identifiera, men nån annan kanske vet vad jag menar. Det är nån tjej/kille med regnbågshår, och och en kille med runda öron med en spiral i.. Mer än så kommer jag inte ihåg av den, men det är i särklass det dåligaste jag har sett...
 8. den är väldigt..-speciell, skulle jag säga.. Inte bra, men inte så man hade velat missa den heller... den har sin charm..
 9. Röstade på Scotty, han är grymt kul karaktär. Hade velat rösta på Chekov och Bones med,, för de är oxå väldigt bra, men måste jag välja blir det somsagt scotty..
 10. Har PCversion, håller med om vapnen, men annars ett riktigt bra spel tyckte jag...
 11. Brabra med lite startrekfolk:) Kläderna var väll sådär, men sånnt kan ju ändra sig^^ Är det bara jag eller ser han inte väldigt kort ut? Har aldrig tänkt på det förr..
 12. Det var väldigt svårt att välja, man vill ju allt (nästan) ->på samma gång.. Men jag valde när käraktärer beter sig annorlunda än normalt. Det gör bra avsnitt, fast samtidigt skulle man ju inte vilja ha det i varje avsnitt. Diplomati och förhandlingar + religioner är också bra, lika när det inte alls är väntat att det ska bli strid, sen slutar det så iaf.. svårt
 13. Gillar Voyagers Enginering bäst, den är stilren, ren framförallt.. Ljust, och som sagt den upplysta warpcoren, snyggt snyggt Men Enterprise D har också riktigt snyggt, fast inte riktigt samma känsla som VGRs..
 14. VGRs Caretaker, man kommer in i serien direkt, och jag personligen fastna för den.. Såg Scorpion före, men det var inte förrän efter Caretaker som allt fick ett sammanhang. Tycker att Caretaker visar på ett tydligt sätt hur karaktärerna är/var, så man får verkligen chans att jämföra senare i serien, nutid och dåtid och hur de har förändrat sig.
 15. Min bestämda åsikt är att man inte kan se förmycke av star trek, så fort man har sett klart en serie/film vill man se mer, -eller ja, jag iaf..
 16. Missar ibland, och då blir jag inte glad. Då letar jag kompisar som har avsnittet på DVD eller VHS och kräver att få låna! Kan ta några veckor eller så, men man får ju se det iaf:)
 17. IKS Rotarran är ett av de snyggaste skepp jag har sett Vet dock inte vad det är för slags skepp, B'rel eller K'vort, kanske?
 18. Utan ST hade mitt liv saknat glädje och mening, det stämmer.. Eller det hade iaf varit jättetomt, ganska mycket tid som man inte vetat vart man skulle göra av..
 19. Fick jag ha ett holoprogram med VGR, skulle jag gärna ha holoberoende resten av livet är jag rädd... Kanske inte så jättekreativt, men det skulle vara grymt häftigt...
 20. Q ger startrek humor, mest för att han dyker upp då o då, och är förutsägbart oförutsägbar... Tror jag gillar hans humor för att det blir i små portioner, och inte helatiden-nonstop serierna igenom...
 21. Jag dagdrömmer en hel del om startrek, mest VGR. "Träffar" dem nästan varje natt, ibland är de med i mitt liv som det ser ut nu och ibland är jag på VGR eller nån annan plats.. Nästan aldrig i "samtalssituation", utan mer jaga, springa ifrån, leta osv, ett annat väsen och de är där med mig, typ- nu börjar det här låta lulligt, men det är svårt och förklara:/ Känns väldigt konstigt att vakna upp sen, första mikrosekunderna tror man verkligen att man har träffat dem, innan man inser att man vaknat,, blir lika besviken varje gång...
 22. Jag gillar VGRs intro bäst, tycker att musik och bild passar jättebra ihop.. Men TNGs intro var oxå väldigt mäktigt ett tag, men jag tröttnade på det ganska fort..
 23. Välja bara en?? Valet stod tillslut mellan B'Elanna och Janeway,, valde Janeway efter låång betänketid.. B'Elanna har bast käraktär, för hon har många sidor och sinnesstämningar genom serien, men Janeway är den som är rolig/auktoritär/smart/stark osv osv, känns som om man får lära känna henne bättre, fast ändå inte.. Det här var svårt och förklara, så jag kör på -Valde Janeway, bara..
 24. Rent logiskt (för mig iaf) borde BorgDrottningen vara ondast, hon är ju ganska många % maskin och kanske ganska svår att be om nåd.. Ska det assimileras så ska det-mentalitet, därför hon är häftig^^.. Fast iofs så är väll Lore 100%maskin, men jag tycker inte att han är lika psykopatisk, på nå vis.. Svårt o förklara.. Håller med Cecilia angående security protocols + Q... Det har väll aldrig vad jag kan minnas slutat riktigt illa när han varit med...
 25. Bara jag som kommer till en fet porrsida när jag klickar på länken längst upp (till Ufisforumet)?! Kan nån skriva en ny länk så jag kommer rätt?
×
×
 • Create New...