Jump to content

t80u

Stjärnflottan
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

About t80u

 • Birthday 09/28/1978

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.t80u.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Halmstad
 • Intressen
  Aikido, dykning, spel i alla former (rollspel, brädspel, figurspel, tv-spel, etc), sci-fi/fantasy-litteratur samt en god kopp te :)

Recent Profile Visitors

2,881 profile views

t80u's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Semifinalen uppe nu och TNG ligger tvåa: http://sfbokhandelnmalmo.blogspot.se/2012/11/tv-serie-vm-semifinal-2.html
 2. Yay, nu hoppas bara att vi kan hålla det uppe med ;)
 3. Även jag taktikröstade på TNG får jag erkänna, det är ju ändå den serie jag gillar näst mest av alla (det är nog bara the animated series jag inte skulle ha med på en topp 10-lista över bästa tv-serier i världshistorien så) ;)
 4. Kan inte annat är att instämma! Som trekkie/er vill jag ju såklart inget hellre än att en Star Trek-serie vinner alltihop, men minst en i finalen är ju ett måste!
 5. SF-bokhandels har ju som nog många känner till en tävling mellan tv-serierna, där faktiskt inte mindre än två Star Trek-serier lyckats ta sig till kvartsfinal. Just nu i kvartsfinal 4 så ligger TNG trea (av sju) och VOY ligger femma. Så kan vi ju inte ha det ;) Låtom oss rösta på vår favorit och visa att Star Trek inte är något gammaldags och förlegat som ingen längre är intresserad av (likt elaka tungor vill förmedla) ;) http://sfbokhandelnmalmo.blogspot.se/2012/10/tv-serie-vm-kvartsfinal-4.html
 6. Mkt bra namnval, vår lilla heter Mr Spock övriga katter har dock döpts efter andra populärkulturella yttringar, nämligen Zaphod Beebelbrox och Albus Dumbledore Nästa blir en liten Picard (alternativt en Zelda om det skulle bli en hona)
 7. t80u

  Idag

  Jag har målat en pluton Tankodesatniki till figurspelet Flames of war
 8. Hur kan vi ha glömt att nämna mitt absoluta favoritband S.P.O.C.K där en mkt stor majoritet av låtarna är baserade på Star trek-avsnitt eller star trek-relaterade händelser. Never trust a klingon, Troubles with tribbles, Dr McCoy, Mirror world, Neutral zone mfl är ju odödliga klassiker som alla egentligen borde lyssna på dygnet runt! Om man innan inte lyssnat in sig på S.P.O.C.K så kan jag rekommendera deras bästa album, nämligen: Five Year Mission, Alien Worlds, A Piece of the Action, Assignment: Earth, Earth Orbit: Live, 1999, Klingon 2000 och 2001: A S.P.O.C.K Odyssey
 9. Är det någon som har sett ngt trevligt star trek tema till en Sony Ericsson w715? Jag har bytt ut ringsignaler, sms-signaler och allt sånt för att trekkifiera den (vilket driver mina arbetskollegor till vansinne) men det vore trevligt med ett riktigt tema till den. Någon som sett ngt?
 10. Själv har jag beställt specialutgåvan i metallask med TRE blueray-skivor från www.play.com Fri frakt dessutom Varför göra saker lagom ;) (sjukt egentligen med tre bluerayskivor, en borde ju räcka innehållsmässigt för att få plats med allt och lite till, de rymmer ju mängder) http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/9623099/Star-Trek-XI/Product.html
 11. Jag är jättejätteintresserad, då vi fortfarande spelar spelet (men har lite svårt att få tag på kort) PMar direkt!
 12. Jag kommer utan tvekan skaffa det på direkten, visserligen vet jag att jag av tidsmässiga och beroende skäl inte borde spela MMORPGs, men eftersom ajg ändå inte lyckas slita mig från WoW och dessutom nu även börjat med Aion (efter att ha lagt warhammer online, mfl på hyllan) så kan jag lika gärna acceptera beroendet ;) Och Star Trek Online verkar synnerligenynd bara att the old republic (star wars) kommer ungefär samtidigt och troligen kommer loka merparten av de sci-fi intresserade MMO-spelarna.
 13. testar min nya DS9-uniform :)

×
×
 • Create New...