Jump to content

Marvin

Stjärnflottan
 • Posts

  222
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marvin

 1. Jag började se om TNG för ett tag sedan, kändes som om jag plågade mig igenom säsong 1 av ren princip. Nu är det andra tongångar; dags för Best of both worlds imorgon ?
 2. Marvin

  Idag

  Grattis Mr Trek! ? Idag har jag spelat minigolf för första gången på ca 15 år. Fick storstryk naturligt nog.
 3. Har funderat i liknande banor, inte så här djuplodande och insiktsfullt förstås. Uttrycker härmed min tacksamhet för nya infallsvinklar ? "Bergspredikan" ?
 4. http://m.comicconmalmo.se/ Är väldigt tidigt ute, här står inte mer än datum än så länge (12-13/9). Men vi kanske är några stycken som planerar att åka dit? ?
 5. Åååh, DS9! Inte min favoritserie, men måste instämma i att striderna där är fantastiska att se!
 6. Pensionsrådgivning sen ca 2 år tillbaka, saknar mitt receptionsjobb och letar ett annat sådant.
 7. Nu är jag nyfiken här! Frågan var ju specifik och luddig på samma gång, ingen av "oss" verkar kunna knäcka den heller. Jag har inte ens reflekterat över Q:s antal fingerknäppningar, än mindre hur många ggr han gjort det sammanlagt. Och det kanske syftas på något helt annat?
 8. Dig minns jag! Välkommen tillbaka! Minns dig med, haha! Och somliga andra namn är bekanta, andra har visst gjort som jag och tappat bort det här. Håller på att värma upp, konstaterat att det är lite tyst i en del trådar/avdelningar. Det går att ändra på!
 9. Hej allihop! Jag är egentligen inte ny, blev medlem 2007 men livet kom i vägen och det blev uppehåll några år. Tusen tack Pjotr'k för hjälpen! Om mig? Gillar framför allt TNG med TOS som god tvåa. Hmm, är dålig på att prata om mig själv bara sådär, så det får räcka just nu. Ha tålamod kära vänner, tar nog ett tag innan jag kan manövrera lika lätt här som förr i världen!
 10. Är äntligen tillbaka! Ha tålamod, kan ta ett tag att få kläm på det igen...

  1. The Holy Three

   The Holy Three

   Kul att ha dig tillbaka!

 11. Just nu är jag lite inne på Hansson & Karlsson. Jepp, Janne "Loffe" Karlsson på trummor. Och Solar Plexus snurrar på också. Som ett klarblått klot... (Tommy Körberg går inte av för hackor).
 12. Sitter nu i spänd väntan på hockey-VM. Ska nog dra igång en tråd för oss intresserade när det drar igång.

 13. Jag är tillbaka, hahahahaha!!!

 14. Peace and long life. Jag har aldrig tänkt på att Shatner och Nimoy är så jämngamla.
 15. Grattis i efterskott, mr Shatner. Han är ju mer på hugget än de flesta män hälften så gamla.
 16. Kan uppdatera mig som receptionist. Just nu föräldraledig, men ändå.
 17. Det är väldigt olika för mig. Maj-juni förra året tillbringade jag i princip i sängen och såg på avsnitt nästan hela dagen, hade inte ork till så mycket annat. Efter Juniors ankomst såg jag inget alls på ett drygt halvår, och nu försöker jag "komma i form" igen med åtminstone något avsnitt i veckan.
 18. Det senaste jag såg var Time Squared (TNG), och jag valde det inte precis, det var den DVD som råkade ligga i spelaren. Håller på att plöja alla säsonger i ordning. Har tappat bort ST lite i allt annat, så jag måste uppdatera hjärnan lite.
 19. Jag gissar att Piraterna är årets Junilistan, om de inte breddar sig ordentligt kommer de åka ut nästa gång. Jag sympatiserar med dem och tycker verkligen att deras agenda är viktig, men det är EN fråga. Just nu surfar de vackert i procent eftersom deras enda fråga är högaktuell, men jag känner åtskilliga som röstade på Piraterna inte för att de gillar dem eller håller med de på något sätt, utan i ren protest mot EU och våra övriga partier. Det återstår att se om de tar sig in i riksdagen och får en vågmästarroll där, som Ny Demokrati fick när det begav sig. Men nu är det inte bara Piratpartiet som ska avhandlas. Jag röstade som alltid på den vänstra sidan, den här gången fick Miljöpartiet ynnesten att ta emot en röst från mig ;) . Och mina fördomar om Trekkies? Tja, troligen att vi borde vara mest vänsterfolk. Varför vet jag egentligen inte, kanske pga att det inte finns några pengar i framtidens federation, man arbetar inte för ekonomisk utan för personlig utveckling. Och att kapitalist-Ferengisarna är "bad guys"...? :lol: Tycker för övrigt att det var, ehum, "intressant", att det enda partiet som brydde sig om att skicka ut info till mitt område var Sverigedemokraterna.
 20. Hittade en till: http://cakewrecks.blogspot.com/2009/01/now...alkin-bout.html Bra idé, taskigt utförande. RoLaren: Den var inte dum den heller!
 21. Är ofta inne på en blogg som heter Cakewrecks, som handlar om otroliga, vanskapta och allmänt dumma tårtor. Kan varmt rekommenderas för många goda skratt. Hon som driver den är trekker, och det är kul i sig för oss, ibland kommer det små referenser. Förutom katastrofala tårtor visar hon också upp en hel del fantastiska, vackra skapelser, men jag tycker verkligen att den första "takes the cake" (nu var jag rolig, va? ). De andra är verkligen inte dumma heller, vem av oss skulle tacka nej till en av bröllopstårtorna? http://cakewrecks.blogspot.com/2009/05/tre...ough-stars.html (...och länken tycks fungera, strålande! )
 22. Välkomna, alla nya underbara människor! Det är alltid trevligt när det kommer nytt blod till "flocken"! Fmi: Visste inte att här fanns fler som bor i Lund, det var lattjo!
 23. Just nu kan jag inte citera så mycket rakt av då denna bok för tillfället står i en bokhylla långt bort, men ändå. En av mina (många) favoriter ur Liftarens Guide till Galaxen är det där om att rymdskeppen hängde i luften "precis som tegelstenar inte gör". Love it! (Fast nu kom jag på att "Liftaren..." snarare är sci-fi, ren fantasy har jag inget på lut)
 24. Hehe Mr Trek, det hade du bättre koll på än jag :lol: . Men det är inte så mycket artisterna jag är svag för, utan de vansinniga låtarna, groteska kläderna och alla galenskaper på scenen. Jag klarade av att stå emot rätt bra idag, Det krockade som tur var med House och Hell's Kitchen. Men jag såg lite på snabbgenomgången trots allt. Och Malena gick ju vidare, festen fortsätter!
 25. Jag tycker att Joakims original-namn i sverige är bäst: Farbror rike Per! (Är också ett stort fan av diverse serier och har Kalle Ankas släktträd vackert inramat på väggen, med banden mellan klanerna Anka, von Anka och Knös klarlagda.)
×
×
 • Create New...