Jump to content

Homy

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

Homy's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Under 2009 kommer TV4 Science Fiction kunna visa ytterligare nya färggranna alster; förutom filmer som Blade Runner - The Final Cut ser du bl a även kultserien Millennium , Dark Angel (med Jessica Alba), senaste Star Trek-serien Enterprise samt originalserien Star Trek , med Kirk, Spock och hela gamla gänget! Länk
 2. eller så spelar man in och kollar i sin egen takt. ;)
 3. Trevligt att Kanal 5 kommer äntligen att visa säsong 4 också av BSG i sommar, om än sent på fredagsnatten. Hoppas de inte glömmer att visa den andra hälften av säsong 3 också som de inte visat.
 4. Tror nog tyvärr att du måste vänta på att kanal5 har misshandlat färdigt serien först. Jo jag vet. Snacka om misshandel! Först slutade de sända den mitt i säsong 3. Sen började de visa repriser kl. 3 på morgonen men slutade igen efter säsong 2. Men hoppet är inte ute. Jag trodde inte jag skulle se Enterprise på svensk TV igen på många år men där ser man. Det kanske finns hopp för BSG också.
 5. Något som är bra med TV4 SF är att det faktiskt är en reklamfri kanal. Det kanske inte alla känner till. Det var något man var rädd för men tydligen har de råd med det. Har bara sett reklam (TV-shop) på tider då det är tomt i tablån. Sen visar de många serier i repris. Star Trek-serierna visar de 3 ggr i veckan så man har möjlighet att ta igen ifall man missar något. Bildkvaliteten är förstås bättre med DVD men den är tillräckligt bra på teven också för min del i alla fall. Bonusmaterial och samlarvärde kan jag inte argumentera emot och då tänker man inte på priset men jag är ingen samlare själv. Den sista punkten kan vara ett problem men som tur är drabbas inte jag då jag inte är 13 längre.
 6. 4 mån med TV4 Sci-Fi 120 kr. 4 säsonger av STE 1200 kr. Kan vara värt för somliga. Dessutom har jag själv redan kanalen och spelar in mycket från TV annars också så för mig är det en glad nyhet. Det här var något jag verkligen hoppades på. Hoppas att de köper in Battlestar Galactica också så att man får se resten av säsong 3 och säsong 4.
 7. Då är det bara att kalla in Starship Troopers. ;)
 8. Jag ringde och beställde TV4 Sci Fi idag vid 15:30. Ca en timme senare när jag kollade hade jag fått den. Du måste haft sån otur. Min box är en Humax CF-FOX C II.
 9. Nu har jag pratat med Tele 2:s TV-kundtjänst och tjejen sa att det går också att hyra bara TV4 Science Fiction men det är så nytt att infon inte har gått ut än (t.ex. på hemsidan). 29 kr/mån kostar det som T'Pol sa. Det låter mycket bättre. Ska nog sluta köpa DS9-boxar och abonnera på kanalen istället. Äntligen efter 5 månader! Synd att man missat nu Babylon 5.
 10. Sa de i telefon att man kunde beställa bara den kanalen? För på deras hemsida finns TV4 Sci Fi bara i TV4-paketet. Nedan är det svar jag fick från dem via e-post: Hej! Kan man på något sätt beställa bara TV4 Science Fiction? Jag har redan TV4, TV4 Plus och TV400. Hej! Tack för ditt mail. Det går inte att beställa bara TV4 Science Fiction.
 11. Nu ska man kunna tydligen beställa TV4-paketet hos Tele2 där TV4 Sci Fi ingår (att döma av kanalloggorna), men det blir inte billigt, 69 kr/mån. Det konstiga är att TV4-paketet finns inte när man ska beställa via deras hemsida (3 Play). Jag vet inte om de inte hunnit att uppdatera hemsidan. Tycker det blir dyrt för bara TV4 Sci Fi. Jag har redan TV4, TV4 + och nu har de lagt till TV400 i det fria utbudet. Synd att man inte kan beställa bara TV4 Sci Fi. Dessutom tröttnade jag efter flera månaders väntan på besked så jag har börjat köpa DS9-boxar. Det känns lite för sent nu. P.S. Jag gjorde en ny kanalsökning och TV4 Sci Fi finns bland kanalerna (fast den är kodad förstås).D.S.
 12. Nu såg jag att det ska släppas nya boxar av ST Enterprise till mycket billigare pris. 28 juli ska Amazon UK ha dem för ca 26 pund/st.
 13. Ska köpa Deep Space 9 från Amazon UK men det står inte om den engelska utgåvan är textad på svenska. Frågade Amazon UK men de var inte säkra. På dvdactive står det att den har svensk text. Har någon köpt DS9 Slimeline Edition från Amazon UK och kan bekräfta?
 14. Star Trek DS9 kommer att starta 26 maj. Det känns som man kommer missa den premiären också. Fortfarande inget nytt från Tele2. Jag blir nog tvungen att köpa alla säsongerna istället.länk
 15. Comhemlistan, underskrift 298=johannalaforge *stolt* 416 namn på Comhemlistan nu i morse (5 mars) och drygt 50 för Tele2. Jag hoppas att det snart blir 1000, då måste väl ändå någon kvällstidning börja skriva om detta. Fråga: Innebär ett byte till från Comhem till Telia att man kan se TV4 Science Fiction nu och även månaderna framöver? 64 mot 597. Det ser inte bra ut för mig som har Tele2...
×
×
 • Create New...