Jump to content

Homy

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Homy

 1. Under 2009 kommer TV4 Science Fiction kunna visa ytterligare nya färggranna alster; förutom filmer som Blade Runner - The Final Cut ser du bl a även kultserien Millennium , Dark Angel (med Jessica Alba), senaste Star Trek-serien Enterprise samt originalserien Star Trek , med Kirk, Spock och hela gamla gänget! Länk
 2. eller så spelar man in och kollar i sin egen takt. ;)
 3. Trevligt att Kanal 5 kommer äntligen att visa säsong 4 också av BSG i sommar, om än sent på fredagsnatten. Hoppas de inte glömmer att visa den andra hälften av säsong 3 också som de inte visat.
 4. Tror nog tyvärr att du måste vänta på att kanal5 har misshandlat färdigt serien först. Jo jag vet. Snacka om misshandel! Först slutade de sända den mitt i säsong 3. Sen började de visa repriser kl. 3 på morgonen men slutade igen efter säsong 2. Men hoppet är inte ute. Jag trodde inte jag skulle se Enterprise på svensk TV igen på många år men där ser man. Det kanske finns hopp för BSG också.
 5. Något som är bra med TV4 SF är att det faktiskt är en reklamfri kanal. Det kanske inte alla känner till. Det var något man var rädd för men tydligen har de råd med det. Har bara sett reklam (TV-shop) på tider då det är tomt i tablån. Sen visar de många serier i repris. Star Trek-serierna visar de 3 ggr i veckan så man har möjlighet att ta igen ifall man missar något. Bildkvaliteten är förstås bättre med DVD men den är tillräckligt bra på teven också för min del i alla fall. Bonusmaterial och samlarvärde kan jag inte argumentera emot och då tänker man inte på priset men jag är ingen samlare själv. Den sista punkten kan vara ett problem men som tur är drabbas inte jag då jag inte är 13 längre.
 6. 4 mån med TV4 Sci-Fi 120 kr. 4 säsonger av STE 1200 kr. Kan vara värt för somliga. Dessutom har jag själv redan kanalen och spelar in mycket från TV annars också så för mig är det en glad nyhet. Det här var något jag verkligen hoppades på. Hoppas att de köper in Battlestar Galactica också så att man får se resten av säsong 3 och säsong 4.
 7. Då är det bara att kalla in Starship Troopers. ;)
 8. Jag ringde och beställde TV4 Sci Fi idag vid 15:30. Ca en timme senare när jag kollade hade jag fått den. Du måste haft sån otur. Min box är en Humax CF-FOX C II.
 9. Nu har jag pratat med Tele 2:s TV-kundtjänst och tjejen sa att det går också att hyra bara TV4 Science Fiction men det är så nytt att infon inte har gått ut än (t.ex. på hemsidan). 29 kr/mån kostar det som T'Pol sa. Det låter mycket bättre. Ska nog sluta köpa DS9-boxar och abonnera på kanalen istället. Äntligen efter 5 månader! Synd att man missat nu Babylon 5.
 10. Sa de i telefon att man kunde beställa bara den kanalen? För på deras hemsida finns TV4 Sci Fi bara i TV4-paketet. Nedan är det svar jag fick från dem via e-post: Hej! Kan man på något sätt beställa bara TV4 Science Fiction? Jag har redan TV4, TV4 Plus och TV400. Hej! Tack för ditt mail. Det går inte att beställa bara TV4 Science Fiction.
 11. Nu ska man kunna tydligen beställa TV4-paketet hos Tele2 där TV4 Sci Fi ingår (att döma av kanalloggorna), men det blir inte billigt, 69 kr/mån. Det konstiga är att TV4-paketet finns inte när man ska beställa via deras hemsida (3 Play). Jag vet inte om de inte hunnit att uppdatera hemsidan. Tycker det blir dyrt för bara TV4 Sci Fi. Jag har redan TV4, TV4 + och nu har de lagt till TV400 i det fria utbudet. Synd att man inte kan beställa bara TV4 Sci Fi. Dessutom tröttnade jag efter flera månaders väntan på besked så jag har börjat köpa DS9-boxar. Det känns lite för sent nu. P.S. Jag gjorde en ny kanalsökning och TV4 Sci Fi finns bland kanalerna (fast den är kodad förstås).D.S.
 12. Nu såg jag att det ska släppas nya boxar av ST Enterprise till mycket billigare pris. 28 juli ska Amazon UK ha dem för ca 26 pund/st.
 13. Ska köpa Deep Space 9 från Amazon UK men det står inte om den engelska utgåvan är textad på svenska. Frågade Amazon UK men de var inte säkra. På dvdactive står det att den har svensk text. Har någon köpt DS9 Slimeline Edition från Amazon UK och kan bekräfta?
 14. Star Trek DS9 kommer att starta 26 maj. Det känns som man kommer missa den premiären också. Fortfarande inget nytt från Tele2. Jag blir nog tvungen att köpa alla säsongerna istället.länk
 15. Comhemlistan, underskrift 298=johannalaforge *stolt* 416 namn på Comhemlistan nu i morse (5 mars) och drygt 50 för Tele2. Jag hoppas att det snart blir 1000, då måste väl ändå någon kvällstidning börja skriva om detta. Fråga: Innebär ett byte till från Comhem till Telia att man kan se TV4 Science Fiction nu och även månaderna framöver? 64 mot 597. Det ser inte bra ut för mig som har Tele2...
 16. Lite uppdatering: Förhandlingar med ComHem och Tele 2 pågår. Boxer: Det finns för närvarande inget utrymme för TV4 Science Fiction i Boxers nät. Vi räknar inte med att det kommer förändras under 2008. TV4 Sci-Fi
 17. Info från Telia: Vi firar genom att låta kanalen vara öppen för alla Telia Digital-tv kunder t.o.m. 31 maj. Så oavsett vilket kanalpaket du har idag, så får du se på TV4 Science Fiction. Från 1/6 finns kanalen i Kanalpaket TV4. OBS! Kanalen kommer att bli tillgänglig för kunder fr.o.m. fredagen, 29/2. Löpande uppdateringar pågår, vilket gör att en del kunder kommer att få kanalen först någon gång under helgen.
 18. Nu finns info om kanalen hos Canal Digital här. Kommer att kosta 10 kr/mån med start..... 1 april.
 19. TV4 har också lagt upp tablån. Det verkar som de kommer att köra 10 avsnitt av Babylon 5 per vecka. 2 per dag med repris samma dag. Det kanske är så bara i början annars kommer de ha visat hela två säsonger på en månad och serien har bara 5 säsonger. Varje helg verkar det också bli en maratonvisning av serierna. Sön 9 mars visas 10 avsnitt av Babylon 5 kl. 12:00-19:30.
 20. och här är svaret Tack för ditt mail. Vi är medvetna om att Canal Digital startar kanalen först senare i mars. Anledningen är att tekniken först då är på plats. Det tycker förstås alla är tråkigt och inte önskvärt. Tanken att sända TV4 Science fiction gratis till alla Canal Digitals kunder är diskuterad men dessavärre är det fortfarande tekniken som behöver vara på plats för att få ut tv-signalen. Telias digital-tv-kunder kommer frivisa kanalen under 3 månader. Att senarelägga starten av kanalen är svårt eftersom hela starten av kanalen försegåtts av arbete att starta kanalen just den 29 februari. Hälsningar Mona
 21. Alla upplagda serier på TV4 Sci-Fi ska gå mån-fre. Man undrar vad som sänds lör-sön.. och fortfarande ingen tablå...
 22. Man blir lite orolig när man ser namninsamlingen också. 24 har skrivit på Tele2-listan, 76 på Comhem-listan.
 23. Jag har skickat följande brev till TV4. Får se vad svaret blir: Hej! Jag vill uppmärksamma er på ett stort problem. På er hemsida står det med stor rubrik "Missa inte premiären" av TV4 Science Fiction. Den uppmaningen känns väldigt konstigt som läget ser ut idag. Jag och många andra som vill hyra den här kanalen kommer att missa inte bara premiärdagen utan hela premiärm??naden. Idag har TV4 Science Fiction avtal med Viasat, Telia och Canal Digital. Canal Digital kommer inte att erbjuda kanalen förrän i slutet av mars. Boxer måste vänta ända till april på nya sändningstillstånd från regeringen. Tele2 har inga planer för närvarande att erbjuda kanalen och Com Hem, Sveriges största kabelteveleverantör med ca 1,5 miljoner kunder kommer att erbjuda kanalen tidigast i mars. Om man summerar antalet kunder hos Com Hem, Tele2, Boxer och Canal Digital innebär det att det är minst ett par miljoner potentiella kunder som kommer att missa inte bara premiärdagen utan hela premiärmånaden och kanske lite längre. Även om det låter omöjligt skulle jag och många andra vilja att ni antingen sköt fram premiären med en månad eller erbjöd kanalen gratis de första veckorna eller den första månaden så att kabelbolagen kan visa kanalen från start tills alla avtal är klara. Det är ingen vidare lyckad start om kunderna blir tvungna att i april eller maj börja följa alla serier som startade i början på mars. På så sätt kommer ni att missa många framtida kunder också. Jag antar att ni redan har insett detta själva. Frågan är bara hur och om ni tänker lösa situationen.
 24. Absolut! Har redan skrivit på som sagt. OBS!OBS! Nu har de lagt till Deep Space 9 på hemsidan men ett glatt besked för oss som inte vill missa den från start: Star Trek: Deep Space 9 Håll ut - denna tredje serie i Star Treks magnifika universum kommer senare i år. :D :D :D
×
×
 • Create New...