Jump to content

Dr G. Eastwich

Stjärnflotteakademin år 2
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About Dr G. Eastwich

  • Birthday 12/15/1989

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Plats
    Eksjö sta' på Ränneslätt

Dr G. Eastwich's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

  1. Lite sent svar kanske men Han får ranka bäst han vill men jag anser att Voyager är den överlägset bästa serien av dem alla. Håller totalt med!!!
  2. Jag håller med om att man tänker kortsiktigt när man lägger ner blåsorkestrarna och att man borde satsa mer (som i min lilla stad... ). Och det här med att försvarsmusiken dras ner märke vi nu när Arméns Trumkår läggs ner (vår kulturskola har haft ett sammarbete med dem de senaste åren) och även att man inspekterat/inspekterar Hemvärns musikkårerna i landet (vi klarade oss) men en del kommer ju att få läggas ner...
  3. Jag har spelat saxofon de senaste 10 åren och varje gång jag hör att någon orkester ska läggas ner blir jag väldigt upprörd. Blåsmusiken minskar tyvär väldigt mycket (frågar man småungarna vad de vill spela för instrument så svarar de oftast gitarr... <_< ) och det tycker jag är en tragedi.
  4. Har en svart gammal katt som har gjort om mitt rum till bas, han heter Carl Lewis II, men är mer kän som Muffe, gammle Blå eller Misse Munter. Den andra katten är en lite spräcklig sak som heter Selma... eller Socka-katten, lilla Madam eller Kisse Koma. Och sen den där jycken också men... Cats rules!
  5. Jag tycker också att manusen är bra i Star Trek, men jag håller med Beltran om att författarna kunde ha "wrappt up" serien i sista säsongen, visst Neelix försvann men det var i alla fall allt som jag tyckte verkade peka mot slutet (även om jag tyckte att han skulle följt med till jorden).
  6. Grattis på födelsedagen!!!

  7. Det kan vara så att Yorktown inte hade gått igenom en "re-fitt" som Enterprise hade i "The Motion Picture" utan fick göra det när hon döptes om till Enterprise-A och denna "re-fitt" fick göras mycket snabbt och lite slarvigt. Tog det inte typ lång tid när de "Re-fitted det riktiga Enterprise?
  8. haha , vore snopet om man besökte Slaget vid Waterloo och råkade ändra utgången(som Rowan Atkinson gjorde i en film) Ha ha. Splatt! Oj, där mosade vi lord Wellington med vår tidsmaskin, nu tar vi hans stövlar och sticker... Men, det vore ju synd på Storbritannien om fransmännen fick det.
  9. Jag skulle åka tillbaka i tiden och besöka de berömda händelserna. Slaget vid Waterloo, byggandet av Stonehenge, snubbarna som byggde statyerna på Påskön. Sen skulle jag se till att min familj blev rik och mäktig, kanske en liten adelstitel eller nåt..
  10. Jag skulle vilja se en serie efter TNG, även om det vore kul att se hur det var mellan ENT och TOS, med en ung federation, men efter TNG är bäst. Finns det någon Star Trek innan Ent förutom första kontakten och Warp 5 (och 2,3,4) projekten?
  11. Ja, mitt eget påhittade rymdskepp (Uss Horizon NCC-85914) ... Men det är inte flera kilometer dock... bara en km... (läs mer på min profil om skeppet om ni vill)
  12. men det visade sig ochså att NCC-1701-A hade MASSA fel(vilket kan ses i filmen efter) . så går det när man jäktar nåt till tjänstgöring Men det kan ju betyda att Enterprise inte var helt färdigbyggt när Kirk & c:o fick det, Eftersom Scotty fick jobba så mycket med det... när det gällde orginalet (NCC-1701) tror jag att dem menade att hon var för gammal rent åldersmässigt. även om en bil har bra design så kommer ju inte bilen i sig hålla i evighet även om modellen är bra. när det gällde NCC-1701-A så var nog saken att hennes design var föråldrad. ja visseligen...men man bygger inte ett skepp bara för att skrota henne efter ett par år , att det byggs ett nytt Enterprise ( NCC-1701-B ) så snart efter Khitomer måste betyda att det förra(NCC-1701-A) var förstört . :klingon: -------------------- ''tlhIngan jIH!Heghlu'meH QaQ jajvam!'' Men om Uss Yorktown blev Enterprise-A så kan ju det förklara varför Enterprise-A blev skrotat efter så kort tid med tanke på att Yorktown då redan var gammalt då det var samma skeppsklass och kanske lika gammalt som det Enterprise (NCC-1701).
  13. Äckliga, fula, förutsägbara feringis. Usch, dom tycker jag inte om. :arg:
×
×
  • Create New...