Jump to content

comporellon

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

comporellon's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Vad kostar kanalen hoss felia...ööh telia, och vad för andra kanaler ingår i paketet? Tv4-paketet kostar 99:-/mån. Det som verkligen kostar är att man måste betala för bredbandsabbonemang. Tills vidare kör jag dubbla abb., men om jag övergår till Telia-bredband blir extrakostnaden för tv bara "försumbara" 99:-. Hur som helst är jag beredd att prioritera SF!
 2. Nu har jag äntligen fått SF-kanalen - genom Telia-digitalTV. Vilket visar hur lojala och envisa vi sf-fans är...
 3. Canal Digital har inte sf-kanalen, sade de på förfrågan iaf. Och att skruva upp en parabol i höghusområde är inget man får tillstånd till sådär över en natt... Boxer har inte kanalen, Bredbandsbolaget har den inte. Ok, återstår Telia.
 4. Jag sitter och bläddrar i mitt nya comhem-avtal för att se hur jag ska bryta det i förtid. Skaffade det enbart för SF-kanalen och har inte fastnat för nån annan kanal under de 4 veckorna jag testat. Finns ingen anledning att ha Comhem om de inte skaffar SF-kanalen. För varje timme som går förlorar vi fler och fler seriestarter!
 5. Så här skrev "MacGam" på minhembio.com nyss måndagkväll: "Hittade detta inlägg på fairshopping.se skrivet för en liten stund sedan "Jag arbetar på Comhem och kan läcka följande information: TV4 Science Fiction kommer inte in i Comhems kanalutbud på lång tid, om än alls. Comhem har ett avtal med TV4 som berör TV4:as samtliga andra kanaler. Detta avtal går ut först 2009. Efter det så skall det ev förhandlas om ett nytt och ens då är det inte säkert att man tar in en sådan smal kanal som kanalen faktiskt är." "
 6. TV4 har ju dessutom köpt upp majoriteten av sf-serier till sin kanal, så dessa kommer inte att kunna ses i någon annan kanal under överskådlig tid!
 7. http://www.namninsamling.com/comhem_och_tv4_science_fiction http://www.namninsamling.com/tele2 Skriv på båda listorna - även om ni själva har nån annan distributör, snälla...
 8. Det är jag, Comporellon, som håller i comhem-listan. Det finns en länk "Kontakta ansvarig för listan" där under brödtexten... Listan ska inte lämnas in förrän 30/4 - tyvärr - då kanalen varit igång 2 månader... Men det är ju möjligt listan kommer till Comhems kännedom långt tidigare, kanske de redan vet om den!
 9. En julklappsutdelning där många många bara får stå utanför och se på.. (fast inte se på)
 10. Tipsade Aftonbladet onsdag 27/2 men de har inte nappat: TV4 startar upp en ny kanal 29/2, "Science Fiction". TV4 säger "missa inte premiären". Men de stora tv-distributörerna är inte med på tåget och vi kunder kan inte själva bestämma om vi vill se kanalen eller ej. Två namninsamlingar pågår för två av distributörerna, comhem och tele2 http://www.namninsamling.com/comhem_och_tv4_science_fiction http://www.namninsamling.com/tele2
 11. Har nu puffat för båda namnlistorna på gameplayer.se http://www.namninsamling.com/comhem_och_tv4_science_fiction http://www.namninsamling.com/tele2
 12. Skriv på namnlistan för att Comhem ska distribuera TV4 Sci-Fi: http://www.namninsamling.com/comhem_och_tv4_science_fiction Och hjälp till att sprida info om namninsamlingen!
×
×
 • Create New...