Gå till innehåll

sam10

Stjärnflotteakademin år 2
 • Innehållsantal

  11
 • Gick med

 • Besökte senast

Om sam10

 • Rank
  Kadett 2:a året
 • Födelsedag 1990-10-30

Kontaktmetoder

 • Webbplats URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Vulcan och Jorden
 • Intressen
  Star Trek och Astronomi. Jag önskar att vara ombord på U.S.S. Enterprise-E och jobba som fänrik.
 1. sam10

  T´pols ålder!

  Jag menade att när Spock dog så var hans kropp död men det var något inom honom som fick honom till liv igen.
 2. sam10

  T´pols ålder!

  T'pol's ålder är ett mysterium jag tror att hon är runt 100 år gammal, för hon var på Jorden under 1950-talet när deras rymdskepp krascha på planeten. Men Wikipedia står de att hon är född ca år 2088. Jag tror att Vulcanerna kan dö och återuppstå. För Spock dog en gång och han återuppstod igen när hans kropp skickades till Genesisplaneten.
 3. sam10

  Rikers nya skepp

  Här är kommendör William Riker's skepp USS Titan. http://www.shipschematics.net/startrek/ima...ation_titan.jpg
 4. sam10

  Tidsresor

  Jag skulle vilja resa till år 2151 och se när Enterprise NX-01 lämna jorden och åka ut i rymden. Sedan skulle jag vilja resa till 2300-talet och se när Enterprise-D lämna jorden. Jag skulle vilja stanna kvar i Framtiden en kort tid och se hur världen är då och sen resa till år 2000-talet igen.
 5. Jag skulle vilja vara en Q och då skulle jag vilja jobba ombord på ett av Stjärnflottans rymdskepp och hjälpa till med kampen emot Borgerna.
 6. sam10

  Framtida Enterprise-J

  USS Enterprise-J byggs runt år 2500 till för att försvara Jorden ifrån en okänd ras ifrån rymden. Xinderna är ombord och hjälper till att försvara Jorden och beskydda Mänskligheten. Skeppets längd är nog 300-800 meter lång och väger säkert lika mycket som dem andra skeppen. Dess kommendör är helt okänd men dess mål är att försvara Jorden ifrån Xinderna. "Jag trodde att Xindierna som var den rasen som hotade mänskligheten, men nu vett jag att det inte stämmer".
 7. Jag skulle vilja gifta mig med en Betaozid och skaffa tre stycken barn :D :D
 8. sam10

  Vad skulle du vara?

  Om jag var på ett rymdskepp så skulle jag vilja vara kommendör eller kommendörkapten. Om jag var kommendör så skulle föra mitt skepp till helt nya världar och möta nya raser.
 9. sam10

  Rikers nya skepp

  William Riker och Deanna Troi gifter sig på Jorden och så blir William kommendör på U.S.S. Titan och Troi blir Titans nya rådgivare. :)
 10. sam10

  Datas död!

  :( :( Androiderna kan leva hur länge som helst. Data är den mest berömda andrioden i Star Trek. Men han kommer själv att dö i en våldsam explosion. Han offrade sig själv igenom att rädda Jean-Luc Picard. :( :(
 11. sam10

  Ditt eget holodäckprogram

  Själv skulle jag skriva ett hologram-program att jag var kommendör efter mitt eget rymdskepp och att stred emot borgerna och skulle vinna emot dem. :D
×