Jump to content

sam10

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sam10

 1. Jag menade att när Spock dog så var hans kropp död men det var något inom honom som fick honom till liv igen.
 2. T'pol's ålder är ett mysterium jag tror att hon är runt 100 år gammal, för hon var på Jorden under 1950-talet när deras rymdskepp krascha på planeten. Men Wikipedia står de att hon är född ca år 2088. Jag tror att Vulcanerna kan dö och återuppstå. För Spock dog en gång och han återuppstod igen när hans kropp skickades till Genesisplaneten.
 3. Här är kommendör William Riker's skepp USS Titan. http://www.shipschematics.net/startrek/ima...ation_titan.jpg
 4. Jag skulle vilja resa till år 2151 och se när Enterprise NX-01 lämna jorden och åka ut i rymden. Sedan skulle jag vilja resa till 2300-talet och se när Enterprise-D lämna jorden. Jag skulle vilja stanna kvar i Framtiden en kort tid och se hur världen är då och sen resa till år 2000-talet igen.
 5. Jag skulle vilja vara en Q och då skulle jag vilja jobba ombord på ett av Stjärnflottans rymdskepp och hjälpa till med kampen emot Borgerna.
 6. USS Enterprise-J byggs runt år 2500 till för att försvara Jorden ifrån en okänd ras ifrån rymden. Xinderna är ombord och hjälper till att försvara Jorden och beskydda Mänskligheten. Skeppets längd är nog 300-800 meter lång och väger säkert lika mycket som dem andra skeppen. Dess kommendör är helt okänd men dess mål är att försvara Jorden ifrån Xinderna. "Jag trodde att Xindierna som var den rasen som hotade mänskligheten, men nu vett jag att det inte stämmer".
 7. Jag skulle vilja gifta mig med en Betaozid och skaffa tre stycken barn :D :D
 8. Om jag var på ett rymdskepp så skulle jag vilja vara kommendör eller kommendörkapten. Om jag var kommendör så skulle föra mitt skepp till helt nya världar och möta nya raser.
 9. William Riker och Deanna Troi gifter sig på Jorden och så blir William kommendör på U.S.S. Titan och Troi blir Titans nya rådgivare. :)
 10. :( :( Androiderna kan leva hur länge som helst. Data är den mest berömda andrioden i Star Trek. Men han kommer själv att dö i en våldsam explosion. Han offrade sig själv igenom att rädda Jean-Luc Picard. :( :(
 11. Själv skulle jag skriva ett hologram-program att jag var kommendör efter mitt eget rymdskepp och att stred emot borgerna och skulle vinna emot dem. :D
×
×
 • Create New...