Jump to content

startrek92

Stjärnflottan
 • Posts

  236
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by startrek92

 1. Star Trek continues tar slut. End of an era. Har själv några delar kvar att titta. Saknar tiderna då fansen fick fritt producera sina hyllningar till Star Trek.

  1. thestargaze

   thestargaze

   Var kan man se Star Trek Continues?

 2. Ibland önskar att jag skulle bo i Sverige Är ganska säker att inget liknande ordnas i Finland.
 3. Finland tackar och tar emot! Alla Star Trek på netflix! Fint även om jag äger det mesta så kommer serien med lätt då man reser tack vare dator och telefon
 4. Star Trek Renegades nya projekt tar intressant riktining, lämnar bort alla namn och antydelser till Star Trek för att publicera projektet, undrar hur det kan vara möjligt eftersom gamla skådespelare är med? Kanske de använder andra namn de också ?
 5. Just dessa två punkter gör det omöjligt för Star Trek Continues och phase 2 att fortsätta som sådana. Vilket är väldigt trist och sorligt. Dessutom får inte fan produktionerna vara längre än 2 episoder. Jag tycker en del fan produktioner kunde göra många delar men lämna bort namn och annat som har med Star Trek att göra, för personligen anser jag att man bör protestera mot så här disrikta regler.
 6. Ja det är inte fel att göra saker annorlunda, men är rädd att det betyder att Star Trek blir en action serie som alla andra serier dessa dagar, vilket vore sorligt.
 7. Jo, jag tror nog också att de fixar något, för pengar vill de ju också ha av europas tittare. Netflix eller nytt cbs tjänst för europa skulle vara bra alternativ, tror knappast någon kanal i Finland börjar visa nya Star Trek serien.
 8. Bra nyheter, nu är problemet cbs all access. Hur skall man se nya star trek lagligt i europa?
 9. Cruz må vara trekker, men kan inte tåla mannen och detta kommer från mig som är troende. Han har så många ologiska funderingar som att t.ex expandera militären och inte prioritera mer på grön energi. Nej, Sanders är valet för min del och påminner också den kandidat som har moral likt goda personer från Star Trek
 10. Många håller int med mig, men jag tycker att Into Darkness är en bättre film än Star Trek 2009.
 11. Löjligheter! De kunde lika bra ha spelat in filmen i Kanada och spara pengar. Tycker int om sånt här trams.
 12. Jaa-a, det här var ju inte i min smak. Inte mycket som påminner om star trek i denna teaser. Ja tycker hela teasern är en konstig soppa, blandning av allt och inget. Star Trek goes fast and furious.
 13. Nyhetstips: Nichelle Nichols skall vara med i Star Trek Renegades. Star Trek Renegades når kickstarter målet.

 14. Hans död är kanske konstigaste scenen i Star Trek Tng. Varför försökte inte Picard och Riker rädda honom? Varför gav de inte nåd till varelsen som fanns inom honom, säkert kunde de på nått sätt ha tagit den till fånga? Det känns som om de vill döda bort en irriterande karaktär på detta hemska sätt och det känns inte som Star Treks värden för mig :P
 15. Här kan man berätta vilken star trek novell man just nu läser. Jag började läsa Star Trek The Retun av William Shatner. Tycker att boken verkar lite komisk att börja med, skådespelarens rollfigur dör i filmen, men skådespelaren skriver en bok med rollfigurens återkomst. Som baksidan säger: Legends never die Men måste säga att börjar verkar riktigt intressant! Återkommer.
 16. Jag undrar även om den kommer att sändas i Finland alls, eller om jag måste vänta att den blir tillgänlig t.ex på netflix.
 17. Gamla absolut, men tar emot allt som kommer! Vad jag har följt med på facebook så tycks fansen hoppas att den går i gamla tidslinjen, men massorna som går på bio avgör och de tyckte ju om de två nyasta action trek filmerna, så sekert blir det i den tidslinjen, men visst kan det också bli bra.
 18. Ny star trek serie 2017! :)

 19. Robert Beltran återvänder i Star Trek Renegades, så åtm hatar han inte Star Trek då han gör detta gesten gratis
 20. https://www.youtube.com/watch?v=TpDRlXq2fu8 Dags att ta farväl! Walter Koenig gör sitt sista framförande som Pavel Chekov i kommande två delarna av Star Trek Renegades, sorlig legendarisk stund.
 21. Vad tyckte resten om Star Trek Renegades, är jag enda som är besviken? Jag tycker att Star Trek of Gods and Men är bättre.

  1. Aike

   Aike

   Såg bara början, men helt ok och välgjort. Håller nog dock med om att Gods and Men var bättre av det jag såg.

 22. Det här var nog tyvärr en besvikelse. Förväntade inte magiska special effekter så där föll de inte för mig, men att Renegades skulle påminna mindre om gamla Star trek än abrams nya filmer hade jag inte förväntat mig. Synd! Star Trek continues fortsätter att vara bästa fan serie för mig.
 23. Tror ni att det är sista filmen med denna besättning? Personligen tycker jag att det vore kul med åtm en till del med dem.
 24. Parodiserien Star Wreck fortsätter! Mer bra effekter med ganska dålig humor ;) http://www.starwreck.com/wp/index.php/2015/08/19/star-wreck-to-get-a-sequel-press-release/

×
×
 • Create New...